vugarmehriban qizim esim ben gitdik doktora soylediki her sey cok iyi oturmasida zamanla duzelicek biraz sabr lazim kendini hazir hiss etmiyor korkuyo emeklemiyo ama cok iyi hersey cox saglikli qiziniz var cok mutlu oldum
Deletedmom115 vugarmehriban Ne kadar güzel kesinlikle her şeyin bi zamanı var mesela kimi 6. Ayında emekler kimi 1 yaşına gelir emeklemez yada kimi 10. Ayda yürür kimi 17 aylıktır yürüyemez önemli olan bebeğin gelişimi ve sağlığı bunlar zamanla olan şeyler yapmıyor diye eksiklik düşünme.
Gamzetrl vugarmehriban kaç aylık bebeginiz? Benim kızda oturmuyordu 8 aylık olmasına rağmen doktor sorun yok demisti tekrar ede ede suan gayet güzel oturuyor zamanla yapicaktir korkmayin
vugarmehriban Deletedmom115 evvet doktor oyle soyledi ama sudum kesildi ailevi sorunlar vardi diye uzulme dedi 9ay verdin zaten en önemlisi o dedi hic olmasaydi ne olucakdi dedi .Kendini toparla sen bir annesin dedi qizin cok iyi dedi .her cocuk doktordan korkar ama senin bebeyin korkmuyor bu cok guzel bisey dedi ☺️
Deletedmom115 vugarmehriban Çok güzel şeyler söylemiş olsun sütün olmasa bile koca 9 ay emzirmişsin bu da uzun bir süre bebeğine çok güzel yetmiştir sütün. Üzülecek şeyler değil bebeğinle geçirdiğin zamanın keyfini çıkar yeter.
vugarmehriban Deletedmom115 oda oyle dedi gezin dedi bol bol moskovada yasiyorum hava malum soguk oluyo ama aldiriw etme dedi hergun disari cikin her sey guzel olucak dedi inwAllah soyledikleri icimi rahatlatdi ama sutum icin cok mutsuzum qayinvalidem hep kavga cikardi stress sutumu kesdi😔 ama olsun qizim mutlu olsunda bana bi sey olmaz
Gamzetrl vugarmehriban evet korkuyorlar. Bi anda yapicak merak etme bizdede emekleme çabası var ama yapamıyor korkuyor doktor sorun yok dediyse endişelenme🌼