GulAkkaya Benim kızım bazen seviyor bazen çığlık çığlığa yaptırıyorum:) Bugün banyo da biraz oynatayım dedim küvetine su doldurdum o kadar hazırlık yaptım sevdiği oyuncakları getirdim oturmadı içine bağıra bağıra banyo yaptı🙄 sizin çocugunuz seviyor mu?
Balarisi_melisEla GulAkkaya seviyor mu sevmiyor mu nerdeyse 10 aydir karar veremedim.ilk 3,4 ay resmen ciglik ciğliğa yikiyorduk 5. Ayda alistı ağlamiyor ama banyodan çıkınca 🥵🤯🤯Allahimm giydirmek için yatırınca bir başlıyor ağlamaya kan ter içinde giydiriyorum
Littlebird GulAkkaya banyo yapmayı çok seviyor bırak saatlerce suda oynar. Bizim sorunumuz banyodan çıkmak, çıkarırken kıyamet kopuyor
Sinemisssss GulAkkaya fazlası da iyi değil canım ya duşakabinin acık görmesin , direk musluğu açıp takılıyor içinde
GulAkkaya Balarisi_melisEla ay o giydirme olayını aştım ben çok şükür bundan 2 3 ay önceye kadar çıldırıyordu giydiirkeennn
GulAkkaya Littlebird o da kötü oluyor :) benim kzım da Bi ara sevdiğinde çıkarınca ağlamıştı şuan yaptırınca ağlıyor
Littlebird GulAkkaya soyunurken banyoya giderken herşey mükemmel. Çıkarken ve giyinirken 3. Dünya savaşı çıkıyor
Birponciginanasi Oğlum 25 aylık banyo kelimesini duyunca ağlamaya başlıyor 😏 Esim bazen banyo yapcam diyo ona bile ağlıyor zor ikna ediyoruz onun banyo yapmicana🤦♀️
GulAkkaya Birponciginanasi baya korkuyor demekki neden acaba sudan mı çok korkuyor yoksa başka birşey den mi
Birponciginanasi GulAkkaya Su dökerken gözünü kapatıyor sanırım bir daha goremicem diye korkuyor en azından ben küçükken ondan korkuyordum 🥲 Banyo edeceğini duyunca anne hayır anne aaa anne yok diyo 😂
Birponciginanasi Bana cekmis sanırım beni 12 yaşıma kadar annem banyo ettirdi her pazar olunca banyo etcem diye agliycam geliyordu 😅 Hadi ben korkuyordum annem masrapayi kafama kafama indirirdi 😂 benim velet niye korkuyor anlamış değilim 🙄