Hanibe Benım gbi bebeği kabızlık çeken anne adayları sesimi duyun nolur ne yaptıysam fayda etmedi anne sütü ile besliyorum günlük 80 cc sadce mama veriyorum oda hergün bile değil doymadıgını anladıgım zaman ne yaptınız nasıl geçti kabızlık sorunu 🙏🏻
Yusay Hanibe 1 cay kaşığı kimyonu demleyın suda 30 ss olsun dolu olmıcak kimyon otu bu arada bebenize 4,5 kaşık verin benimki 5 aylık yapamayınca veriyorum, bebekkende 30 ss rezene veriyordum cok rahat geçirdik şükür
Hanibe asafmomyy yapmıyor biz zorluyoruz bacaklarını ittiriyorum saatlerce o şekilde katı olarak yapıyor ya
Hanibe Hanibe Oglumunannesiyim denemediğim mama kalmadı hiçbirini sevmedi hipp veriyorum şuanda içerisine çaykaşığnın ucu ile pekmez katıyorum o şekilde zorla yiyor işte
asafmomyy Hanibe Aglama sızlamada varsa çay kaşığıyla sabah akşam ağzına zeytinyağı verebilirsiniz azıcıkta popoya sürün bende veriyodum bebeğime bir zararını görmedim
Nursena0606 Hanibe 4 aylık bebeğiniz için pekmez hiç masum değil. Kakası düzene girinceye kadar 1 çay kaşığı Zeytinyağı katın mamasına.
Hanibe asafmomyy zeytin yağıda verdim tık yok normalde kayınvalidemin eski usul bebek büyütme yöntemlerini asla uygulamıyordum bu sefer küçük sabun fitil gbi alttan ver çoçuga dedi verdım bnde sabunda kaldı içinde kakasınıda yapmadı vicdanım o kadar rahtszki inşallh bnm yüzümden bişey olmaz oğluma
asafmomyy Hanibe Canım bir doktora görünseniz keşke en doğru kararı o verir sabun canını yakar bebişin 😕
PoyrazinAnnesi26 Benim bebeğim hep kabızlık çekti sma comfort iciyo bir tek bu mama iyi geliyor ki bu mama kabızlık ve gaz icin ve zeytin yağı katıyorum mamaya günde 1
Humakusum4 Bi doktora götürmekte fayda var allah korusun zorlarken makatta çatlak oluşabilir benim kızımda o aylarda zor yapıyordu catlak oluşmuş cok sukur ilerlemeden kremlerle hallettik götürmekte fayda var
haleasel Bizimde ek gıdadan önce oyle bi sorunumz vardi sadece anne sütü alıyodu ek gıdaya basladık dahada zorlandık doktorumuz 1yasına kadar dulcosoft surup kullanmamızı söyledi simdi her gün azda olsa yapar zorlanmıyoda cünkü surup kakayı yumusatıyo alıskanlık yapan birsey değil sadece kakayı yumusatarak kakasını daha rahat yapmasını kolaylastiriyo