Irem4772 Kızlar bu 4.ay atağı ne zaman biteeeer :( memeyi ağzına alıp alıp atmalar ağlamalar gezerek emmeler sürekli ağlamalar yatağa koyduğum an şak diye göz açmalar ne zaman geçicek söyleyin lütfen:( çok yoruldummmm
Murattt Irem4772 aynısı bende var gece sık uyanıyor ikinir gibi uyanıyor gündüz uykusunda ise maksimum 30 dakika uyuyir meme emiyor ana bazen de kısa emer bırakıyor anlamadım ya altini değiştirmem i sever ama bu zamanlar ağlıyo Allah’ım sağlık versin de gerisi hal olur 😒🙏
Limonlusu Irem4772 geçecek annesi. Büyük bir büyüme atağı atlatıyor. Kim bilir nereleri ağrıyordur. Bu süreç bu şekilde ne yazık ki. Olabildiğince sakin kalın. Bol bol sarılın sizin stresinizi de hisseder daha huysuz olur.
Irem4772 Limonlusu hisseder çünkü gerçekten çok yorgun ve stresliyim rabbimden bolca sabır diliyorum 😂
Sanal 4 ay 21 günlük olduk atak zamanı gece uykusu bozuldu ağlayarak saat başı uyanmalar başladı şu an güneşli günlerde görünüyoruz ama gece uykusu hala düzelmedi sadece eski keyfi yerine geldi. Sanırım 4. Ay uyku gerilemesi kalıcı olabiliyormuş:/
Gelincik06 Bizim 2 ay sürmüştü ama 3 aylikken basladi 5.aya girerken bitti ayaga kalkip kucağımda sallayarak evde dort donerek memeye tutururdum