babyackgz Bebekler kaç aylık kaç kilo? Kızım 1 yaş kontrolünde 8.960 kg geldi ortalamaya göre biraz geride gidiyor birkaç aydır. Ayda 190 gram anca alıyor, sizin bebeklerinizin kilosu ve iştah durumu nasıl?
Ayse966 babyackgz ıstahıda maşallah herseyı yedirmeye çalışıyorum yemezse oyun seklınde yıyor cok şükür sizin iştah durumu nasıl
Hazal8 babyackgz bizimki 10 aylık 9 kilo son 3 aydır 1 gram bile almıyor çok hareketli ve gayet yemeside iyi kilo almiyor
papatya011 babyackgz 1 yaşındayken 8 kilo 200 gr dı duan 17 aylık 9 kilo emzirmeyi bıraktıktan sonra aldı onu da her çocuk nir olmaz ki benim kızım minyon mesela
babyackgz Ayse966 maşallah 🧿 benim kızım maalesef baya iştahsız bi öğünü güzel yese diğerinde yemiyor kan değerleri de biraz düşük çıkmıştı kan damlası kullanıyoruz inşallah iştah açar
Ayse966 babyackgz açar ınsallah canını sıkma her cocugun yemesı kilosu Farklı oluyo sağlıklı oluşunda kilo hıc onemlı degıl muhallebi tarzı yapınca yiyor mu
cottoncandy 12 ay kontrolünde 10 kiloydu. Hiçbir şey yemeyen bir bebekti hâlâ öyle. Ama kilosu fena değil yine de anne sütüyle idare ediyor. 😅 Kilo meselesi de genetik bence, belki minyondur bebeğiniz. Sağlıklıysa hiç üzülmeyin.
babyackgz cottoncandy anne sütü de almıyor maalesef 🥺 evet minyon ve sanırım genetik yani bende babası da iri değiliz karnımdaykende aynıydı
babyackgz papatya011 benim kızımda minyon sanırım anne karnında da az kilo alıyordu ama yine de üzülüyorum ortalamanın altında çıkınca 🥺 size doktor ne diyor kilosu için 17 aylık 9 kilo normal mi
Sinemisssss babyackgz 1 yaşında tam 10 kiloydu şu an 14 aylık ve 10.500 yaşından sonra ayda zaten kilo alımı cok azalıyor yürüme hareketlilik diyor doktor
Limonlusu babyackgz 1 yaşındayken oğlum 8200 gramdı. Sıkıntı yapmayın bu saatten sonra kilosu değil boyu önemli 😊
Ysm2019 babyackgz 7ay 20 günlük iştah sıfır ek gıda hiç yemiyor sadece anne sütü alıyor az önce post açtım deli olucam😭
babyackgz Ysm2019 anne sütü alıyor en azından ek gıdaya zamanla alışır inşallah 🙏🏻 zaten o ayda çok yemesi beklenmiyor azar azar
AseLBebek26 babyackgz bir yaş bir haftalik kızım 11.300 kg, dış çıkarırken bı dönem istahsizdi onun dışında genel olarak iştahı iyi sayılır yediği sevdiği seyleri bula bula ona göre birşeyler yapıp yediriyorum
babyackgz AseLBebek26 bende öyle artık yesin diye sadece yediği şeyleri yapıyorum ama çok da fark etmiyo mama mı içiyor anne sütü alıyor mu
yareninannesi888 babyackgz 1 yaşında 12 kilo idi ama zaten 4,5 doğmuştu, boyu kısa bizimkinin 14 aylık 71 cm
babyackgz yareninannesi888 maşallah 🧿 uzar annesi kilosundandır belki zayıf bebek daha uzun oluyo benimki 79 cm boyuna gidiyor herhalde 🤦🏼♀️
Seatib babyackgz 11 buçuk aylık . 10 buçuk aylıkken 9.700 dü. Ama ek gıda yemiyor pek anne sütü alıyor
Mircan babyackgz 1 buçuk yaşında ve 10 kilo boyu kendine göre uzun ve daha çok zayıf görünüyor üzülüyorum.