Nurerdgn Kizlar mrb çift muhabbet kuşum var 4 yavrumuz oldu 2 yumurtamiz daha var ama daha besleyici mamalar vermek istiyorum internette birkaç tarif baktım ama karar veremedim havuc yumurta pancar karışımı genellikle sizin bildiğiniz mama tarifi var mı
1melekannesii Nurerdgn merhaba bende haşlanmış yumurtayı rendelerdim içine havuç rendelerdim çok az incecik kıyılmış taze soğan koyardim verirdim bayada iyi oluyor
Littlebird Nurerdgn eşim bakıyor muhabbet kuşu ondan gördüğüm yumurta bebe bisküvisi havuç rendeleyip karıştırıp veriyor. Yalnız o 1 yumurtadan 50-60 tane kuşa mama yapıyor. Siz kendi yumurtanızdan ufak bir parça verseniz bile yeter
1melekannesii Nurerdgn evet evet biz koyuyorduk anneside besliyordu yani 1 tane yumurta koyuyordum ama o karışımı kapaklı kutuya koyup buzdolabında muhafaza ediyorduk biz az az veriyorduk.
Nurerdgn 1melekannesii Ay çok teşekkür ederim ❣️ hemen deniycem peki bugün çıkan yavruyu annesi hiç beslememis neden olabilir peki
1melekannesii dandiniko bende bilmiyordum ama hayvanları çok seven bı eşim olunca tabi öğreniyor insan🤗
1melekannesii Nurerdgn alışma sürecinde olduğu için sanırım. Dislamiyor dimi yavrusunu? Yani didaklamiyor
ofkelisirin Nurerdgn siz rahatsız ederseniz anne istemez bakmaz bebeklere karanlıkta bir kişi vercek yemeğini sessizce koycak canım yoksa bakmıyor gerçekten
1melekannesii Nurerdgn yardımcı olduysam ne mutlu bana 🥰 birde yumurtalık da mı bu civcivler yoksa kafeste mi
1melekannesii Nurerdgn hah tamam canım o zaman sizde çok bakmayın değilse yavrularını kıskanır öldürebilir anneleri bilginz olsun🤗
Nurerdgn 1melekannesii her akşam bakiyorum sadece diğer yumurtaları cikmismi diye onun harici bakmiyorum çok sağol valla çok yardımcı oldun