Budageceryahu EftelyaUmut ayy bende gecen ay adet oldum bu ay olmadim.. test alacam bir firsat bulup disari cikamadim. Kafamda deli sorular.
luciferrr EftelyaUmut bende ilk aylarda psikolojikmn midem bulanır gibi olurdu karnım ağrırdı tuvalet isteği gelirdi
EftelyaUmut SedaUmut171121 Umut uyuyor kalksın gidip test alacağım 🙈🙈şimdi yapıyım bari çıkar mı ki 🙈🙈
Budageceryahu EftelyaUmut elimde test olsa hemen yapacagim. Oglum henuz 4 aylik ama olursa da niye oldu demem hele esim dunden razi beraber buyurler diyor. Hayirlisi olsun bakalim.. siz yapin bize de haber verin☺️ Benimki pazartesiye kaldi artik
Danlacann EftelyaUmut zeynoooo sen misin sensen senin hesaba ne oldu ve yine sensen bebito geliyorsa çok sevinirim 💃çünkü bende bazen çok istiyorum ama cesaret edemiyorum 😂🐣🙈
EftelyaUmut Danlacann 🙈🙈🙈💋ayy benim ben 🙈🙈🙈yeni hesap bu canım artık burda aktifim ❤️❤️Yaaa bilmiyorum da bir var gibi bir yok gibi test yapınca belli olacak artık. Ben de kararsızdım aslında bir kereden bir şey olmaz mantığı dedik olursa da fena olmaz dedik ama bakalım bir
manicurist EftelyaUmut ayy deme deme benide işkillendiriyosun benim de geceleri midem bulanıyor boğazımdan hissediyorum resmen ve o sırada kaç kere gaz çıkartıyorum ağzımdan sayamadım o kadar fazla ama biz bisey denemedik allah korusun kiiizz 😂😂
EftelyaUmut manicurist fazlaya bakmıyor anam tek atışta gebe kalanlar da var ben o mantıkla şüpheleniyorum
manicurist EftelyaUmut ben tek atışta hamile kalanlardanım 😀 ilk kızımda öyle oldu 11 aylık şu an az önce gittim zeytin yedim 2 tane canım çekti hamileliğimde aşırı zeytin yiyen biriydim 1 kavanozu sadece bitirdigimi biliyorum 😑
yinehamile35 EftelyaUmut valla benim de böyle olmuştu ikincisi ve yumurtlama dışında bi gündü öncesi sonrası yoktu 1 ay sonra doğurcam😂ama ben ikinciyi istiyordum zaten☺️ Hayırlısı olsun hakkında🤭
purpleviolet Merak ettim şimdi bende 12 aydır regl olmuyorum emziriyorum hala arada test yapıyorum bazen kan veriyorum çünkü henüz düşünmüyorum ama böyle durumlarda da hamilelik olabiliyor yani istiyosanız sorun yok tabiki😂 Allah gönlünüze göre versin 🍀❤️
EftelyaUmut purpleviolet yaa bilmiyorum ki tutmaz diye düşündüm ama belki de tutmamıştır bana öyle geliyordur 🙈🙈