Bebgimmm_123 Gunduz uykulari 1 1 bucuk saat gunduz sorun olmuyor ama geceleri 30 dk 40 dk bir kalkiyor artik o kadar uykum varki ayagimda sallarken uyuya kaldim napmam lazim nasil uyutucam nasil uyku egitimi vericem siz nasil yaptiniz emip yatiyor m doymuyor mu acaba 4 bucuk aylık
Znurr Bebgimmm_123 rutin oluşturun. Mesela banyo yaptırmak gibi. Biz her akşam saati şaşırtmadan 7-7.30 gibi banyo yaptırıp uyutuyoruz sadece mamaya uyanıyorlar
-eylull- Bebgimmm_123 5 aylık oldu benimde bebeğim. Bende artık çok doldum bu konuda bir ara hastaşandı ateşlendi diye yanımda uyuttum ve sütekli yanımda memede uyumaya alıştı. Dün gözümü kararttım. Tüm okuduklarımla karma bi şekilde kendimce gece uykusunu oturtmaya çalışıyorum. Dün gece ilk gündü asla yatağa almadım kucağımda emzirdim gazını çıkardım yatırdım. Pış pışlama pat pat şeklinde uyutmaya çalıştım 2 saatte bir uyandı bu benim için yine iyi çünkü normal şartlarda memeden uzaklaştırdığım anda uyanırdı
glsma06 Bebgimmm_123 benim bebegimde oyle buyumek sancilidir diyorum ona yoruyorum onlar buyuduklerinde memede rahatlatiyorlar kendilerini biz de meme reddi var gunduz emerken savas veriyoruz ama gece o kalkar emmeye ilk uykuya dalma 22.00 ile 23 .00 arasinda evdeysek mutlaka altini degistiririm pijama uyku tulumu evdeki herseye herkese iyi geceler artik gece oldu uyumamiz gerek vs diye anlatirim sonra 50 cc mama sonra meme ardindan yatiş bazen ilk yarim saatte bazen de 2 saat icinde kalkar emmek icin sonra 3,4 saat sonra falan kalkar ama gece uykusu oldugunu anlar 🤗 saat kacta uyutursaniz uyutun rutinleri bozmayin bebekler cok akillilar ve rutinleri severler 🥰
Bebgimmm_123 Znurr banyo yaptirma tarftari degilim en azindan hergun degil hasta ederim diye korkuyorum . Baska nasil bir rutin olusturabilirim acaba . Yazin olsa sorun olmazdi ama kisin hasta olabilir cok terliye cunku bebegim
-eylull- Bebgimmm_123 ben her akşam banyo yaptırmıyorum büzimkinin uykusu açılıyor banyoyla hiç uyumuyor. En son gündüz uykusunu 5 te kesiyorum ve max yarım saat falan olur o uykusu. Öyle olunca 8 - 8.30 gibi kendisi yorulup emip gece uykusuna dalmak ister. Çok şükür doğduğundan beri aynı saatleri tutmaya çalıştığımız için bu gece uyjusu geçiş saatinde sorun yok🥲
Znurr Bebgimmm_123 eviniz sıcaksa korkulacak bir şey yok bence. Su bebekleri dinlendirir, rahatlatır. Ama onun dışında ninni söylemek, kitap okumak, ışıkları kapatmak gibi rutinlerde oluşturabilirsiniz. Tabii bu rutinden hiçbir şekilde çıkmamalısınız