Merveedd cigdemm 3.5. Aylarda vuruluyor her dozu 210tlmiş sağlık ocağını bilmiyorum ben özel hastaneye gidiyorum kontrole doktorumuz aşılarını vuruyor
NaimeYilmaz cigdemm ağız yoluyla alınıyor aşı saglık ocagı yapar sız eczaneden o gün alıp gıdıyorsunuz
Pnrdnzysfars cigdemm agiz yoluyla aliniyor iki çeşidi var birisi iki doz digeri 3 doz seklinde. Bizimkine de sağlık ocağındaki hemşire verdi ağzına zor bisey degil
Akin cigdemm aşıyı siz alıp sağlık ocaginda vurdurabilirsiniz özel asi ücretli 2 kez yapılıyor biz ilk dozu olduk ikinci dozuda olucak
Gfrn NaimeYilmaz canım bu aşı 2 doz şeklinde ya 2 sini de mi alıyoruz aynı gün sonra nasıl saklıyoruz diğer aşı sanırım 6.aydamıydı o zamana kadar nasıl saklanacak
NaimeYilmaz [bilinmeyen] evet soğuk zincir o yuzden önceden almanız olmaz ama alıp eczanede bekletebılırsınız sanırım bu ara bulması sıkıntıymıs bende yarın bakıcam alıcam daha 1 hafta var onlar da durur 🤷♀️
NaimeYilmaz cigdemm orasını bilemiyorum ama 2 dozluk 6 3 dozluk 8 yasına kadar koruyor o yuzden gözüme gelmiyor parası cok ters ödemelerimizin oldugu aya denk geldı bızım de ama mecbur yaptırıcaz git gide hastalıgın ad çoğalmaya başladı
cigdemm NaimeYilmaz haklisin cnm hersey miniklerimiz için 👩ben sadece digerleri ucretsiz bu ucretli olup bide pahali olunca farkini merak ettim 🙂
Alpgdd Aşılar soğuk zincirdir. Belirli bi soğuklukta tutulmalı. Eczaneden size buz poşetiyle verilir. Eşim ilaç sektöründe olduğu için bana yarın kargoya verecekler salı günü ilk dozu yaptıracam. Doktorumuz 3 dozluk olanı önerdi. Aşıyı bulmakta zorluk çekenlere yardımcı olabilirim.