Ertugrulunannesii Evet sevgili anneler bugün yavrularınıza ek gıda ne verdiniz 😊 fikir olur hepimize sabah kahvaltısında 1tane haşlanmış yumurta sarısı pekmez peynir anne sütü bizim sabah kahvaltımız böyleydi 💁🏻♀️
Benimoykum Ertugrulunannesii şekersiz 4 tane bisküvi (bebe) Bebek suyu ceviz tahin pekmez lor peyniri zeytinyağı bugün yumurta eklemedim 😊
TospikDefneninAnnesi Ertugrulunannesii bende bugün bebek bisküvisi elma rendesi yulaf ve labne peyniri verdim. Karışım kahvaltıları çok seviyor kızım. Tek tek verince yemiyor. Halbuki tek tek tattırmıştım 😂😁 şaştım kaldım 9 ay olcaz. Şimdide sebze çorbası yapıyorum. Öğlenleri mutlaka sebze çorbası var menüsünde akşamda yoğurt ve meyve karışımları. Yatmadan önce mutlaka yapar veririm. Kahvaltıları farklıdır hergün
GUBILIK Ertugrulunannesii patates - zeytin - peynir yedi kendisi. Az sonra meyve dilimleyegım. Kendısı yiyecek. Aksama da ıspanak yapacagım.
Janss Ertugrulunannesii Kahvaltıda pekmez , , labne , peynirli çırpılmış yumurta,tam buğday unundan ekmek ve karpuz suyu. Öğlene kemik suyuna sebze çorba .. Akşama Allah kerim 🤦🏼♀️ 13 ay 🙋🏼♀️
Kayrarel Benimoykum süt ürünleri ile pekmez birlikte önerilmiyor diye biliyorum kalsiyum ve Demir birbirinden pek haz etmezler 😁
Ertugrulunannesii TospikDefneninAnnesi ne güzel 😊 yulaf nerden bulabilirim acaba bende eklesem kahvaltılarına meyve pürelerine felan tabii nasıl eklemem lazım onu da söyler misiniz acaba
Benimoykum TospikDefneninAnnesi sebze karışımını ben patates havuç kabak yeşil fasulye zeytinyağı olarak veriyorum püre şeklinde ama sevmiyor hiç 😫 Dün de mercimek çorbası yaptım patates soğan mercimek zeytinyağı şeklinde onu da sevmiyor ne yapıcam bilemedim 🤦♀️
Ertugrulunannesii Janss maşallah 😊 afiyetle yesin inşaallah 😊 tabii hergüne ne yapacağız diye düşünmek de sıkıntı açıkçası ya
Benimoykum Ertugrulunannesii hayır e bebekten alıyorum hamm marka keçiboynuzlu arkadaşım kendi yaptı iğrenç bir tadı vardı o yüzden yapmayı tercih etmedim aldığımın içinde şeker Yok zaten memnunum 🤗
TospikDefneninAnnesi Ertugrulunannesii migrosta var canım yulaf ezmesi ☺️ Benimki bu. https://images.app.goo.gl/emWEZiYDiho7pA8b8
Janss Ertugrulunannesii 1er2şer kaşık ne yerse .. Aynı şeyi üst üste verince itiyor değişiklik istiyor . 🤦🏼♀️ Kendim de sağlıklı beslenmeye alışsam da sürekli ayrı ayrı ne pişirsem diye düşünmesem keşke 🤦🏼♀️
Keremozaninannesi Ertugrulunannesii sabah kahvaltısında haşlanmış yumurta sarısı lor peyniri ve salatalık ara öğün yoğurt birazdan balık ve patates yediricem kapanışıda meyveyle yapıcaz büyük ihtimal elma olur
Deringrl TospikDefneninAnnesi bebeğiniz kaç aylık acaba? Benimki 7 ay 5 günlük yulaf ezmesini yiyebilirmi bilemedim ama sadece sebze veriyorum ama bende istiyorum bişeyler katayım sadece sebze ile olmaz diye. Yulaf ezmesini yiyebilirmi sizce? Yada nasıl veriyorsunuz?
Benimoykum TospikDefneninAnnesi öğütüp mü katıyorsunuz benim bebeğim 7,5 aylık öle gıdaları henüz yiyemiyoruz boğazına kaçıyor 🤦♀️
TgcDvc Ertugrulunannesii kahvaltı seftali muz yulaf 🤷🏼♀️ Öğlen yayla corbası akşam taze fasulye patates yoğurt
TospikDefneninAnnesi Deringrl 1 yemek kaşığı yulaf ezmesine bir su bardağı su koyup kısık ateşte pişiriyorum. Veya 1 tatlı kaşığına 1 çay bardağı su. İçine de yoğurt ve meyve koyuyorum. Bazen muz bazen şeftali bazen kayısı veya elma armut ne varsa o an. Yada sabah kahvaltılrına koyuyorum. Mesela gece mamalarına sık kullandığım birşey ve bağırsakları da çalıştırıcı bir besin. Bizde 2-3 gün sonra 9. Aya giricez. Uzun zamandır veriyorum. 6. Aydan itibaren verilebilir deniliyor ama ben 6. Ayda başlamadım tabi. İsterseniz deneyin. Benim bu çocuk aç ve acıkınca yer kitaplarındaki çoğu tarifte tahıllı öğünler var ve +6 yazdığı şeylerin çoğunda yulaf unu yulaf ezmezi tam buğday unu pirinç unu yer alıyor. Hepsinide veriyorum
TospikDefneninAnnesi Benimoykum sevmiyor diye üzülme. Demekki damak zevki hitap etmemiş 🙈 başka şeyler dene ama onları da tekrar tekrar sun önüne. Emin ol sabırla ısrarcı olursan yiyecektir. 1 hafta sonra yine dene. 1 hafta sonra yine dene. Zorlarsan tiksinir.
TospikDefneninAnnesi Benimoykum hayır canım öğütmeden veriyorum çok yumuşuyor zaten suda pişince. Ağzında geveliyor.
Annebalii Kahvaltida yumurta sarisi, lor peynir, irmik, pekmez Oglen muz seftali avokado Aksam sogan,sarimsak,kiyma,kabak,patates haslayip catalla ezdim. Yatmadan once muhallebi Bizim menumuzde boyleydi