Yazaksami Biz tam anlamıyla rutinimizi 2 yaşından sonra oturttuk diyebilirim. Memeyi bıraktı ,çişini öğrendi, kendini ifade edebiliyor artık , uykusu düzene girdi o şekilde tam bir rutin oluşturuldu.
Sabah kalkarız yüzünü yıkar bir bardak süt ısıtıp bir şeyler veririm o yiyene kadar ben hızlıca evi toplar , kahvaltıyı hazırlarım.
Kahvaltıyı yaparız hemen mutfağı toplarım süpüreceksem evi süpürürüm iş bırakmamaya gayret ederim.
Birlikte oyun oynarız , evi toplarken bana yardımcı olur, etkinlik yaparız, çizgi film izler derken bu şekilde öğlen uykusuna kadar geçiyor. (Havalar iyi olduğu zamanlar her gün dışarı çıktık )
Öğlen uykusuna yatar 1 1 buçuk saat , ben de o zaman kendime zaman ayırırım , örgü örer , kitap okurum ya da boş boş dolanırım 😂
Kızım uyanınca çorba yediririm hemen ona , ben akşam yemeği hazırlarken o yanımda durur sohbet ederiz falan derken bu şekilde geçer zaman.
Akşam da yemeği yer yemez mutfağı toplar siler süpürürüm yarına iş bırakmamaya gayret ederim.
Uyku saati gelince de , çişe gider ,pijama giyer, dişini fırçalar, kitabımızı okuruz ve gece uykusuna geçer.
Tvasiyem gece uykusuna 9 10 dan sonra yaptırmamaya çalışın ki size akşam zaman kalsın eşinizle çay kahve sohbet edebileceğiniz bir zaman dilimi.
Ertelemeyin asla, dağınıklık varsa görür görmez kaldırın.
İnsanız yabi ki hep böyle olmuyor ama rutin olunca çok iyi oluyor