Canss3535 5 gün sonra 5 aylik olucaz atak var mı bu dönemde baktım yoktu ama gece çok sık uyanıyor emmek istiyor neden olabilir var mı yasayan
Bkt5467 Canss3535 bizde 5 ay 4 günlük olduk 3 4 gundur geceleri surekli uyanip memede olmak istiyor cok huzursuz..
Cheddar Canss3535 damakları sertleşmeye başladığı için diş sıkıntısı olabilir, tam doymuyor olabilir ya da ek gıdaya başladıysa gaz olabilir
Kardeminannesi Canss3535 5 ay 7 günlüğuz atak hesaplamasina baktım 2. Gündesiniz yaziodu. 4. Atagin etkisini atamamisken nedir bu 5. Atağı bezduuuk yaaav 🤕 daha bide 6 ay varmış. Birinden çık birine gir 🥴🥴🥴
Themia Canss3535 benim kızımda 5.5 aylık gündğz uykuları bölük pörçük neden olduğunu anlamıyorum desteksizde uyuyor aslında ama atak haftasımı nedir bilmiyorum 🙈
Canss3535 Bkt5467 neden acaba ya bizde de yeni başladı dalamiyor tam anlamıyla uykuya ağlayıp kalkıyor geri uyuyor
Themia Cheddar birşey sorabilirmiyim acaba ? Diş demişsiniz benim ilk bebeğim olduğu için pek anlayamıyorum damakları beyazlamış ve arka diş yerleride şişmiş gibi. Önlerde de arada şişiyor iniyor bunlar da onu huzursuz edermi acaba
dandiniko Themia edebilir canım. Diş süreci zorlu bi süreç huzursuz iştahsız 🤦🏻♀️ Çok huzursuz olduğunda 1 çay kaşığı calpol verebilirsiniz