Naciyeylmz Mutfak halısı Mutfagi tamamen mermeri ortmelimi ? Nasl tercih ederdiniz . Mutfak halimdan memnun değilim de bilgi almak istemiştim kizlar
CatBoy Naciyeylmz tamamen örtmüyor sevmiyorum öyle ince makinede yıkanabilir olması benim için önemli.
midekoruyucu Naciyeylmz sürekli yıkayabileceğim bişey olması benim için çok önemli, çünkü çok kirleniyor. Ve mümkünse ayağımın değeceği her yere halı gelmeli. Bizim fayanslar çok kayıyor 😵💫 geçen az kaldı düşüyordum
Senemmm11 Naciyeylmz benimki ince halılardan ama mutfağı komple örttüğü için çok uzun bu yüzden makineye falan sığmıyor. İki parça halinde almayı düşünüyorum makineye sığması için. Çünkü çok kirleniyor ve yıkamaya verene kadar kirli kalıyor
gibicibicis Naciyeylmz mutfakta hali kullanmiyorum kullansaydım ince makinede yıkanabilen kir götüren renkte bi hali seçerdim
Umay_ Naciyeylmz iki parça ve makinede yıkanabilir olanı tercih ettim. İnce yani ama yıkanabilir olması büyük avantaj 😊
covirgin Naciyeylmz mutfagım buyuk 6m² halı aldım yine açıkta yerler var ama olsun boydan boya olmak zorunda değil
Nursimababy Naciyeylmz peki sizce mutfakta zebra mi olmali yoksa tülmü bebde buna karar veremiyorum bi türlü
Naciyeylmz Nursimababy tül bnce çünkü yemek kokuları olabiliyor direk çıkar at makinaya zebra zor oliur sanki
Waffle Naciyeylmz Tamamen kapatmasını sevmiyorum ben kenarları açık ortada daha güzel ve şık duruyor diye düşünüyorum 😊