Piyenses Hanımlar yürüteç hakkında ne düşünüyorsunuz?kaçınca ayda kullanmak gerekir,onu kullanabilmesi için oturması dik durması vs gibi şeyler önemli mi.bebeğim 6 aylık kullanabilirmiyim sizce şuan?
Kbrakrtlms Piyenses kullanabilirsin bence de . Benim kızım da 6 aylık ve bindiriyorum yürüyor bile artık 😊
TospikDefneninAnnesi Piyenses biz biraz geç aldık yürüteci hayat koşuşturmasından 8,5 aylıkken kaldı. Ama 7-8 aylarda başlayabilineceğini biliyordum yürütecimizi kullanmaya başlayalı 1 haftayı geçti. Kızımın hareketlerinde bariz değişmeler gözlemledim. İyki almışım diyorum. 🥰🙈
Deletedmom115 Piyenses 7. Ayda aldım ben bebeğinin hazır olduğunu anladığın zaman koyabilirsin tabii dik durabilirse daha iyi olur.
Piyenses babygirlandmom evet bu konu hakkında da açılan posta yapılmış 9999 tane yorum var ve bunlardan biri de sizsiniz şuan😎
Yenievliiiiii Piyenses Oturmak farklı yürütece koymak farklı canım.bebekler desteksiz gec otururlar zaten.benim bebeğimde oturamıyor ama yürütece koysam rahat dik durur bence
Yenievliiiiii Benim bebeğimde beş aylık bende araştırma içindeyim.üç kademeli yürüteçlerden düşünüyorum.sabitletince mama sandalyesi gibi oluyomuş.aparatını takınca hoppala gibi oluyormuş.diğer türlü de yürütec oluyor.yakın zamanda alacam