Bety2 Bebek kulak temizleme çubuğu kullanıyor musunuz?2 ,5 aylık olduk hala kullanmadık çok kirli gözüküyor acaba bizim kullandığımız olur mu ? Bide hangi marka kullanıyorsunuz bebeğinize ?
Linaninannesi59 Bety2 e bebekten bebek kulak çubuğu almalısınız ben doğudugundan beri kullanıyorum. Bizim kullandıklarımız olmaz allah korusun kulağına çok soktuğunuzda zarar görebilir. Ama bebekler için olanlar bombeli oldugundan cok rahat temizleniyor. Temizlemezseniz cok kasıntı yapar
Nislina Bety2 kullan canım banyodan sonra kulağına su felan kaçabilir sn azından kurutursun bebek kulak çubukları var onların ki ucu top gibi kalın fazla ileri gitmiyor migrosta gratiste felan var
BugsBunnyy Bety2 benm 2 oglum var ikisinede kullanmadim biri 7 yasinda biri 2 yasind doktoru onermedi zaten kontrollerde kulagada bakılıyor havluyla sildim hep
Tugba06 Bety2 ebebek ten bebekler için olan kulak cubugundan kullanıyorum. Kulagın içine çok girmiyor zaten.. Dogdugundan beri kulak kıvrımları VS onunla temizliyorum..
momma Bety2 ben e bebekten alıyorum cok rahat normalde cesaret edemiyordum ama alışıyosun bizimkiler gibi degil ucu nasıl bu kadar kir birikiyor ben bile inanamıyorum 🙈 bence mutlaka kullanın nazikçe
Senemmm11 Bety2 çok ince tülbentlerle temizliyorum ben serçe parmağıma geçirip siliyorum kuşağını çünkü çöp kiri içeri itiyo
gibicibicis Bety2 kullanmanız lazım markası önemli değil herhangi bir markanın bebek için olanı olması lazım çubuk istemezseniz tulbentlede temizlenir