Annesininprensesleri1 Kizlar resmen agliycm 3 ay 22 günlük bebeğim memeden başka herşeyi emiyo açlıktan ağlıyor ama kesinlikle emmiyo emzik parmağımı ağzına götürüyorum saldiriyo öyle emiyo ki anlatamam göğsü verdgm gibi çığlık çığlığa agliyo😭😭😭
birtutamsac Annesininprensesleri1 geçici süreç sabredin. Sütünüzü sağın serçe parmağınızı ağzına koyun onu emerken enjektörle de yandan sütünüzü sıkın hem meme reddi olmaz hemde aç kalmaz
birmelekannesi2 Annesininprensesleri1 benım oğlum da 3 ay 18 gunluk 3 gundur bızımkıde aynı emmıyor covid olduk acaba sütün tadı mı değişti diye düşünüyorum yada meme reddi mı dye
Deross Annesininprensesleri1 uyutmaya çalışın mayısınca emzirin ben yaklaşık 2 aydır bu şekilde emziriyorum yoksa emmiyor
birkupalatte Annesininprensesleri1 Neredeyse yaşamayan yok 4 buçuk aylığız 3 aydır mücadele ediyorum Son 3 haftadır ise asla emmiyor Emzirme danışmanından yardım alıyorum Gündüz zorlama bir süre uykusunda ver Gündüzleri de sağım yapıp şırınga ile verin düzelecektir inşallah
Annesininprensesleri1 Varmi bu durumu yaşayan çok bunaldim ne yapacağımı bilmiyorum açlıktan ağlıyor resmen mama vermek istemiyorummmm
Annesininprensesleri1 birtutamsac en kötü ihtimalle öyle yapacm sanırım çünkü bu sekilde ağlaması kalbim agriyo
Annesininprensesleri1 birmelekannesi2 vala sizinki neyden kaynaklı bilmiyrum ama bizimki de emmiyo bende sütten açılacak diye korkuyorum 😭😭
hifam18__ birmelekannesi2 benim bebeğim de 2 aylıkken hem ben hem bebeğim covid olduk covitten sonra meme reddi yaşadık asla emmedi doktorumuz covid bebeklere yan etki olarak bunu bırakabiliyor düzelir demişti düzeldi dediği gibi de ama sütüm azaldı
Annesininprensesleri1 birkupalatte inanin şuan biraz rahatladım bende acaba benim kizda tekmi var dedim nazara mi geldi yavrum ne oldu🤷
birkupalatte Annesininprensesleri1 Yok canım. Bu aylarda normal dedi doktor. Benimki biberon verdiğim için oldu. Ara ara dönüyor ama tamamen döner mi bilmem. Ben hep sağım yapıyorum Sizin öncesinde sadece emiyorsa mutlaka döner Negatif düşünme Zorlama teklif et istemiyorsa baika şekilde doyur ama asla biberon verme İllaki geçecek
Annesininprensesleri1 En azindan başkalarında da varmış bu problem etrafta kimsede yok kaynanam sütun yağlı onu tok tutuyo ondan emmiyo uzun süre diyo ama ben yavrumu biliyorum aç açlıktan agliyo ne alaka yagla magla🤢
Annesininprensesleri1 birkupalatte vala bende emzik verdim ondan mi oldu acaba ama başta cok iiydi emmesi son 20 gündür emmiyo bu aralar zaten zerre emmiyo sadece uyutuyorrum uykusunda içiyor baskada yok
birkupalatte Annesininprensesleri1 Emziği sadece uykuya dalarken ver canım Uyanıkken verme Geçecek hep böyle düşün yoksa sütü azalıyor insanın
birmelekannesi2 hifam18__ bende covidım canım 4 gundur bebegim de 4 gundur emmek istemiyor bende acaba sütün tadı değişti diye düşünüyordum uzun sürüyor mu peki düzelmesi cunku benımde 4 gunde sütüm azaldı mama da veremiyorum çünkü süt alerjisi var
hifam18__ birmelekannesi2 öncelikle çok geçmiş olsun. Alerjik mamalar var. Bizim 2 hafta kadar sürdü sütün tadı değiştiğinden değil hem bebekte iştahsızlık oluyor hemde işte covidin yan etkisi bu oluyormuş bebeklerde meme reddi bizim dediğim gibi 2 hafta sürdü ama sütüm hala az oda düzelir mi düzelmez mi bilmiyorum meme-mama gidiyoruz bu yüzden de