leopar Cherryblossom Yedek elbise her ikisi için (3 buçuk yaş ve 8 aylık) ıslak mendil ,bez ,oyuncak ,toka ,yedek emzik ve maskeler 😂
SB_ Cherryblossom 9 aylık Bez alt açma örtüsü ıslak mendil Yedek emzik ( diğeri yere düşerse diye) Kaynar su Normal su Mama Biberon Ağız bezi Yedek sweatshirt tarzı ceket
Deletedmom_21 Cherryblossom 5 aylik suan oglum islak mendil bez agiz mendili yedek kıyafetler 2 cesit 3 tane citcitli zibin kis oldugu icin 2 tane yelek oyuncaklari battaniye biberonu mamasi philips aventin damlatmaz bardagi ilaclari emzik disariya cikacaksakta sıcak su koyuyorum maması icin termosla o kadat
ErkekkAnnesii Cherryblossom 19.5 aylık 2 takım yedek kıyafet yelek zıbın sırt bezi çorap bez ıslak mendil pişik kremi suluk ince battaniye genelde kıyafet vs 2 yedek takım oluyor herşeyi 2 tane oluyor oyuncak vs alıyorum gideceğim zaman atıştırmalık bişeylerde alıyorum
Cherryblossom Benim 17 aylık olmak üzere bebegim. Yedek kıyafet bez islak mendil( sadece dısarda kullanıyorum) kitap kalem defter atıştırmalık kabı icinde kuru meyveler vs oluyor. Kucuk bir iki oyuncak ama artık büyük geliyor canta kucultsem mi diyorum🥴
laudarte Cherryblossom 8 aylık biberon ve emzik kullanmıyorum o yüzden taşımıyorum onu harici bez, ıslak mendil, 1 adet esofman takım içlik agız mendili (cok akıyor salya) ve yemek. Ufak kavanozlara dolduruyorum muhallebi corba veya yemegini
Ecekeser Cherryblossom benim kızımda 19 aylık bunlar var çantamızda sürekli bez alt değiştirme örtüsü ıslak mendil çöp poşeti yedek kıyafetler suluk atıştırma kabı emzik oyuncak uzun kalacaksam dışarda yemeğini koyuyorum birde sanırım 3 4 yaşa kadar çanta küçülmeyecek gibi
Saitkereminannesi Cherryblossom alt açma örtüsü bez ıslak mendil mini çöp poşeti peçete yedek kıyafet abur cubur mini kitap oyuncak ve bana atıştırmalıklar 😂
Bebegimicin1 Cherryblossom büyğk oğlum 2 yaşında bırakacaktım tekrar doğum yaprıp o koca çantadan kurtulamadım önce büyğk oğlum için yedek bez zıbın ve kıyafet çorap sonra suluğu çubuk gibi bikaç atıştırmalık küçük 5 aylık olan oğlum için ise 2 yedek kıtafet 5_6 tane bez mama mama kaşıgı biberon omun sulugu ve termos emzirme önlüğü 2 bebeğşmde emzikli onalr için her ihtimale karşı yedek emzik alt açma bezi ıslak mendil diş kremi pişik kremi 6 saatte bir vücutlarını nemlendiriyorum ikisi alerjik onlsrın alerji kremleri ve benim cüzdanım şarj aletim cantam aşırı ağır oluyo bazen kendimi savaşa göreve çıkmıs asker gibi hisediyorum onların çantaları kadar ağır 5 kg ağırlıgı var
mom1236 Cherryblossom 18 ay 9 günlük. Birkaç tane bez ıslak mendil yedek zıbın alt eşofman kazak biberon biraz mama,hırka vs yelek