Mavilale Napicam bilmiyorum cogu zaman geceleri birden uyanip deli gibi agliyo kesinlikle sakinlesmiyo yarim saat bir saat belki oraya buraya kosuyo 2 yasinda daha oglum boyle yapmasi normalmi cocugu boyle yapan varmi.
Sevda6767 Mavilale kızım üç buçuk yaşında. 7-8 aydır bu kâbusu yaşıyoruz. Çocuk nörolojiye götürdük. Yapılacak bir şey yok maalesef. Uyandırmaya çalışmayın sakinlestirmeye çalışın dedi. Okul çağına kadar devam edebilir
Nursena0606 Mavilale Televizyon izliyor mu? Yada teknolojik aletlerle arası nasıl? Bu tür telefon, televizyon ve tablet gibi aletleri kullanıp izledikleri şeylerden etkileniyor olabilir. Uyanıkken tepki vermediği şeyler bilinçaltı ile uyurken ortaya çıkabilir.
Mavilale Miniminikusum Sevda6767 1 bucuk aylikta hamileyim 8 yasinda oglum okullu nasil dayanicam butun bunlra bilmiyorum
Mavilale Miniminikusum bebekligindede alt degistirirken yapiyodu ama son iki aydir haftada bi kac gun yapiyo bazen uykuya yatarken bazen gece kalkiyo kendi kendine sakinlesmesini bekliyoruz sonra kucamda sizip kaliyo o kadar zor bi durum ki apartmanda duymayan kalmiyo gece 3 4 hic farketmiyo
Miniminikusum Mavilale gece korkutuyor olabilirler böyle şeylere inancınız varsa bence iyi bir hocaya okutup çocugunuza muska takın. Allah yardmcınız olsun
Mavilale Sevda6767 uzun zamandir oluyo ama bu ara siklasti hatta gecenin ucunde babasi disari bile cikariyodu
Mavilale Nursena0606 yani ogretici cizgifilmler izletiyorum ama sanmiyorum bebeklikten vardi biraz alt degistirirken krize giriyodu yerine ona birakti