Bellaesmer Oglum 2 yasımda oglenleri zor uyutuyorum erkende uyansa zor uyuyor uyumak istemıyor ogle uykusunu birakann varmı bu yasta?
MiracAlpinveUmutunAnnesi Bellaesmer Benimki bırakmıştı cok nadir uyurdu uyudugu zamanda gece sabaha kadar otururduk suan 4 yaşında halen uyumaz gündüz uykusuu
Tuba Bellaesmer benim oğlumda 20 aylıkken gündüz uyumayı bıraktı. 2,5 yaşında kreşe başlayınca orada gündüzleri yine uyumaya başladı. Evde olduğu zamanlar ama yine uyumak istemiyor🤷🏼♀️
Nrgs Bellaesmer 2 yaşına girdiği gibi bıraktı😕 işin kötüsü öğlen uyumuyor ama akşam üstü pili bitmiş oluyor uyutmasam çok huysuz oluyor uyutsam bu sefer de gece 12-1den önce uyumuyor😞
Bellaesmer MiracAlpinveUmutunAnnesi gunduz ne kadar uyuyordu ki gece uyumuyordu ? Enerjısını atamıyormuydu acaba benım oglum pirana gibi cok hareketli aslında uykusu gelıyor inat ediyor ogle uykusunun gelısımıne faydası cok kararsızım
MiracAlpinveUmutunAnnesi Bellaesmer Benimki de hareketliydi öğlen uyusa bile en fazla 1 bucuk saat uyurdu. Egee ben yanında yatarsam daha fazla uyurdu.