TospikDefneninAnnesi Cansu123 bende hiç süt yapmadı valla. Ama aktardan anne çayı almıştım o baya bi süt yaptı bana.
Balkizannesi Cansu123 ben 1 kutuyu bitirmek üzereyim hiç etkisi yok henüz güvenemiyorum ucuz birşey de değil sürekli kullansam 🤔
ozzge Cansu123 ısırgan otu çayı kullanabilirsin Şuan mevsimi değil ama aktarlar da kurusu satılıyor. Dereotu tüketebilirsin
damlahira Cansu123 sık sık emzirin artacaktır stres yapmayın bol su fırsat buldukça dinlenmeye bakın böyle böyle artacaktır
TospikDefneninAnnesi Cansu123 ay yüklenmedi link atıyorum https://m.n11.com/milk-tea-cayi-42li-suzen-poset-biotama-P324804270?gclsrc=aw.ds&&gclid=Cj0KCQjwgezoBRDNARIsAGzEfe4uqjiZMhn9evVCDmZxSQWLzLyMosdhuFn-pqRuGoPdFg-5puRshO0aAk_OEALw_wcB
Cansu123 Elifhfsa ne kullandıysam süt az yetmiyor günlük kilo alımı sınırdaymış ne yiyeceğimi şaşırdım artık
Elifhfsa Cansu123 buny ile alka canm olamayınca olmuyor bestlak damla. Kullanıyorum sütüm yok çok ama kullanıyorum dene
gulcan_cem_gulce Cansu123 bende işe yaramadı 7 yemek kaşığı dut kurusunu 2 su bardağı suda 10 dk kaynatıp içmek daha faydalı