Youngmom7 Kızlar bebeğim 6.5 günlük ve bir hafta önce gittik aşıya 9 kiloydu . Sizce çok mu ? Eşimin ailesi obez diyor 🙄🤦. Çok ağrıma gidiyor laf da çarpıyorum utanma yok ama .
turkan-5 Youngmom7 gayet normal kilosu boyu kac acaba ondan mı kiloyu cok gösteriyor ki anlamıyorum insanları zayıf olsa cılız der
PelinByrktr Youngmom7 6.5 aylık mı? Benim oğlum da 6 ay 19 günlük 9200gr 75cm şişman durmuyor gayet fit 😃 takmayın boşverin
defesiz Youngmom7 normal bence yani doktor ne ses bu konuda benim kızımda o civardaydı şimdi 10aylık 9 kilo hala hareketlendi kilo alımı durdu baya ama doktorumuz gayet sağlı ve normal dedi büyükler herşeyi çok biliyor! Boşver obez yapcam evet de
MiracAlpinveUmutunAnnesi Youngmom7 Boşverin herkez ne diyorsa desin. Doktorunuz size normal dediyse bana doktorum herseyo gayet normal dedi deyin geçin
Youngmom7 turkan-5 boyunu unuttum o kadar kilosuna takılmış durumdayım ki ama yaşıtlarıyla görünce iyi duruyor bnce
Youngmom7 defesiz Bnde öyle diyom . Diğer torununuz da zayıf diye agliyonuz diyorum. Sonrads yok kızım göz moz değer diye diyorum diyor hay Allah’ım yaa
defesiz Youngmom7 aman takmayın ya zaten herşeye bişey buluyorlar bizimkide diğer torunlara göre uslu biraz siz bu çocuğun ayağımın altını öpün diyor He bizde ona soraktık haftada 2sast görür laf eder
Youngmom7 defesiz ewt bizde ikimiz varız eşim hep nöbette o yüzden sesiz bir bebek karanlığa alışık . Gürültüyü sevmiyor. Çocuğu yabani yetiştirion Dior 🙄
sarmaliklahana Youngmom7 Kıızm 5 ay 4 günlük 9 kılo 67 cm 🥴🤷 ama ailede anneanne ve babaannesi dısında kısa boylu kimse yok 🙄
Essra41 Youngmom7 Bence abartmış benim oğlum 1 buçuk aylık 6 kilo 100 gram bana da diyorlar ama ben anne sütüyle besliyorum zararı yok size düşmesin tasası diyorum susuyorlar. Sağlıkla büyüsün hepsi ❤️
Lulemom Youngmom7 benimkide 6. Ayında 7 kilo. Herkes zayıf diyor 😄 takılma sağlığı yerindeyse önemli değil.
MatmazelDeniz Youngmom7 bnmki o ayda 9.800du doğum kilosuna bağlı kac kg doğdu mama aliyormu anne sutu alan bebekler ne kadar kilolu olursa olsun obez degildir
Youngmom7 MatmazelDeniz doğum kilosu 2800 du ve hem anne sütü hem mama alıyor. Ek gıdaya geçiş yaptık
Zlm Youngmom7 boyu uzunsa ondadır benim kızımda ayının olması gerekenden uzun ve doğal olarak kilosuda fazla sizinde öyledir belki zayıf olsa besle derler ben topaç seviyorum yazın çimlerde givarlamaca oynicaz de sende 😊