Lulemom Pınar labne almıştım. Evde yapmaya fırsatım yoktu. İçeriğine bakmamıştım tuzsuzdur diye. 1 çay kaşığı yedirdim. Sonra aklıma geldi baktım tuz var içinde. 6 aylık bişe olur mu
Milena11 Lulemom bi kereden bişe olmaz sıkmayın canınızı ama hazır vericekseniz bebekler için lor satılıyor araştırmadım çok detaylı ama bir bakın isterseniz
dlkdyglu Bir kereden birşey olmaz 😬 labne peynir yedireceksiniz eğer Migros da organik biogurme labne peyniri var içinde oranlar düşük kullananlarda memnun ben de kullanıyorum severek yiyor aklınızda bulunsun 👌
defneninannesiii2 dlkdyglu bende ondan kullanıyorum çok memnunuz geçen yine aldık da fiyatları artmış ya
Lulemom Benimoykum bende öyle sanıyodum ama içindekiler kısmında tuz da var. Tadına baktım normal peynir gibi tuzsuz değil gibi yani
bebishmom Lulemom bir kereden bir şey olmaz ama hazır, paketli hiçbir ürün kullanmayın bence. Faydasından çok zararı var.
Sehertosunn Lulemom ben kullanıyorum valla pinar labne. Biogurmeye birkac hafta arayla %100 zam yaptıkları için