Balkizlarim simiyyy Kereviz yemeği , domatesli biberli bulgur pilavı , havuç çorbası , tatlida kızım söylesin gelince 🙈🌸
Alnalprdha simiyyy akşam yapmıştım mercimek çorbası havuçlu karnıbahar yemeği sebzeli bulgur pilavı salata olacak bide yanına
Edacmre Deletedmom4444 evde bebişle tek isen kahvaltı hazırlamaya bile üşeniyorsun, geçiştiriyorum şipşak ne bulsam ağzıma atıyorum😅
FZC simiyyy dolaptaki sebzeleri komple dök bakalım ortaya bir şey çıkacak şey varmı ben bugün ıspanak yemeği yapacam yanına da tarhana çorbası kendime ıspanaklı hiç sevmem evdekilere yapıcam
simiyyy Alnalprdha geçen yedim havuçlu karnıbahar yemeğini ablamgilde o da portakallısını yapmış. O ne güzel bi yemek öyle ya
Zatilokumum simiyyy ben kahvaltı olayını hallettim de akşama ne yemek düşüncesi beni yedi bitirdi 😅😅😅
simiyyy Zatilokumum normalde bir haftalık liste yapıyom öyle işim çok kolay oluyoda fırsatım olmadı 😅
Deletedmom4444 simiyyy Ben simdi sabah kofte derim oglen fikrim nohuta doner aksama yumurta kırarim 😂😂😂😂 hic tutar yok
Saitkereminannesi simiyyy Öğlen misafir var eşime de ikramliklardan kaldırırım. Akşam çaya da eşimin arkadaşı gelecekmiş çayın yanına da ne yapsam bilemedim
Alnalprdha simiyyy böyle bı lezzet yok çoğunu ben yiyorum spor yapıyorum böyle sebzeli şeyler özellikle benim için 😄
Deletedmom4444 Edacmre Esim evde olmasa da tek bebis yokki ben de 4 tane var 😂1 i sabah okulda kucukler ilm ogunu yapti.Esim uyuyor oglumda uyuyor ben de bekliyorum.