AfraZ Kizlar bebegim 8 aylik yarim kilo kuzu kiyma aldim simdi onu nasil kullaniyorsunuz odami üc gün kurali ile sunmali ve yarim kg fazlami almisim nezmna kdr kuzu kiyma yenilecek
sademinannesi AfraZ ben minik minik porsiyonluk yaparak dolaba attım 3 gün kuralı uygulamadım köfte yaparak verdim her çorbasına katarak yedir dedi doktorumuz o şekilde verdim
Lulemom AfraZ doktora sormuştum ben. Yoğurt, havuç, kabak, patatesi 3 gün yap dedi. Onlar bitince Sonrasında vereceklerini azar azar miktar arttırarak ver dedi. Her verdiğini 3 gün yaparsan aylar sürer demişti.
Zlm AfraZ buzluğa atabilirsiniz küçük küçük ayırıp sonra dönük şeyi kesmek zor oluyo ben direk vermiştim zaten diğer şeyleri yedig için bı sorun olursa kiymadandir diye düşünürüm
simiyyy Ben onu bir kere verdim baktım bişey olmadı vermeye devam ettim. Üç gün kuralı önerirler ama. 8 buçuk aylık
Deletedmom27337 AfraZ çorbaya yemeğine kattım. Köfte yaptım. Sabahları da kıymalı yumurta yapıyorum kızım çok aeviyor
Ayazinannesiseyda Ben buzdolabi poşetini aldım bir ceviz büyüklüğünde koydum bağladım. Tekrar öyle üç tane yaptım öyle buzluğa attım kiymam bitene kadar hep öyle porsiyonluk yaptım çorba falan yapacağım zaman hemen bı tane kopariyorum
Ayazinannesiseyda Ben otuz liralık alıyorum hemen o şekilde porsiyonluyorum buzdolabı posetiyle bence az az alım bittikçe tazelersiniz balıkları da öyle yapıyorum üç istavriti koydum buzdolabı poşetine çorba falan yapacağım zaman hemen çıkarıyorum
Umay_ AfraZ Sekiz ay itibariyle başlanabilir. Her gün bir küçük Köfte büyüklüğünde kıyma sebze purelerine, çorbalarına karıştırabilirsiniz. Her gün bir öğünü kıymalı olsun 😊 tabii 3 gün kuralına uymayı unutmayın.