Babyfacee Kızlar vegaferon diye Bi Demir damlasına başladık. Bizde aşırı gaz yaptı çocuk mahvoldu var mı kullanan ve bizim gibi bırakan? Kimler hangi damlaları kullanıyor ve memnun mu biz çok çektik
Busraaslan Babyfacee ocean microfer kullanıyorum herhangi bir yan etki yaşamadık 10 gündür kullanıyoruz
Saudade Babyfacee devit3 2 gün kullandım dün itibariyle bıraktım lanet birseymiş çocuk gunde 1 kere kaka yaptı resmen. Ocean iyi diyorlar doktora gidince onu sorucam
08hale89 Ben fermix kullanıyordum bitince muadil olarak vitagil verdi eczane ama daha kullanmadım kullanan varsa ben debtavsiye alirim
Pnarr94 Babyfacee vegaferon genelde kullanmaz çoğu kişi internet biraz araştır bence içeriğini ve diş çıkarken lekeli gelebiliyormuş dişler
DesignerMomm Treelife önermişti doktorumuz onunla başladım ama içinde koruyucu varmış bıraktım. Araştırmalarım sonucunda bestiron başladım.
Murattt DesignerMomm Kaç damla veriyorsunuz bestiron 8 mg 2.5 damla yapıyor oğlum 6.5 kilo kilo başına 1 mg olmasi gerekir oyuzden 6.5*2,5=16 damla yapıyor
Murattt Sat_123 Kaç damla veriyorsunuz bestiron 8 mg 2.5 damla yapıyor oğlum 6.5 kilo kilo başına 1 mg olmasi gerekir oyuzden 6.5*2,5=16 damla yapıyor
DesignerMomm Murattt kilo başına 1 damla dedi doktorumuz. Geçen hafta yapılan tahlil sonucunda da bıraktirdi.