Deletedmom_21 Seydaerker zeytinyagi kullanin birde kuru kayisi sicak suya yatirin catalin arkasiyla ezin pure seklinde verin
Sehertosunn Seydaerker ben 2 3 günde bir gün kurusu kayısıyı sicak suda hasliyorum eziyorum üstune kefir döküyorum yediriyorum. Ertesi gün ortalığı 💩 götürüyor 🤣
MDG_ Seydaerker kefir icirin.birde bebeğiniz kakasını yapana kadar çorba yedirin yoğurt çorbası özellikle bize doktorumuz boyle demisti ve ise yaramisti
1234___ Yedirdiğiniz bütün yiyeceklere az miktarda zeytinyağı ekleyin hem kalori açısından hem de kabızlık için çok iyi
Seydaerker Deletedmom_21 zeytinyağı kullanıyorum mutlaka her yemeğinde kuru kayisiyida veriyorum yok yine 5.gun yapicka
Deletedmom6262 Sehertosunn ahaha kefir kendiniz mi yapiyorsuz anlamıyorum ya kefirle yoğurt arasındaki fark ne
Seydaerker Sehertosunn ne kadar kullanmalıyım peki kefiri 7 buçuk aylık hafta 2 defa 1 yemek kaşığı yeter mi nette küçük bebeklere çok fazla verilmemesi lazım diyro
MDG_ Seydaerker bebeğiniz ne kadar içerse benim kızım az içiyordu gün içinde bir kaç kez icermeye çalışıyordum
Seydaerker Anekdot ya çatlak çok kötü doğumdan sonra 2 defa yaşadım onun yaşamasından korkuyorum diye herşeyi yapıyorum ben dayanamıyordum ağlıyordum sürekli bir bebek nasıl dayanır hiç bilmiyorum
Sehertosunn Deletedmom6262 yok kendim yapamam ya. Yani o kefir o yoğurt 🤣🤣 kefir de coo faydalı hem bebeklere hem büyüklere. Bağırsaklara da iyi geliyo su dönemde benim aşırı isime yariyo