Svdnrkrky Anneler, ebeler bilgisi olan paylaşabilir mi benimle bi sorum olacak 1 ay 28 günlük anneyim hala regl olmadım ne zaman olunuyo vede hamile kalınırmı bu kısa sürede ?
Saripapatyammm Svdnrkrky Doktorum daha hizli kalinabilecegini soyledi. Süt korumaz. Adet olmuyorsun diye koruyor sanma.
Selin1234 Svdnrkrky bazen 3 içerisinde regli olabiliyorsun ama bu dönem içinde hamile kala bilirsiniz maalesef süt koruyor diye birsey yok bu şekilde hamile kalan birsuru kadın var
Esin1521 Ayni gun dogum yaptigim Cok samimi arkadasimin bebegi 3ay 13 gunluk ve 2 aylik hamile 😁 yani kalinabilir dikkat et
Svdnrkrky Esin1521 yaa gerçektenmi bu korku bende dün başladı çünkü dün oldu öyle ay peki çocuğu emziriyomu hamileyken çocuk emzirmesi olmuyo diye biiyorum zaten sırf bu yüden tedirginim
Svdnrkrky Maviii_balonnnn hayırla kucağına alsın inşallah olduktan sonra yapacak bişey yok ama ben küçük çocuğum için endişelendiğimden tedirginim
Svdnrkrky gocebebirbayan maalesef kaçamak yaşandı dün gece zaten sonrasında direkt sizlere yazdım o yüzden korkuyorum bende ama inşallah olmaz yaa
Svdnrkrky Selin1234 sütün korumasını falan hiç duymadım bu düşünce yoktu zaten hiç ama bilmiyorum doğumdan bi süre sonra yumurtlama olmuyo o sebepten olmaz diye biliyodum
Demirac19 Svdnrkrky hamileyken çocuk emzirilir eğer anne veya bebek için bir sorun teşkil etmiyorsa ben bir süre daha devam emzirdim hamileyken
Esin1521 Svdnrkrky doktor karnindakinin gelismiyecegini soyledigi icin direk kesti memeyi ve mamaya basladi malesef
Blackcloud Svdnrkrky Adet olmasanda yumurta rezervleri çalışıyor, yani adet olmasanda hamile kalınabiliyor.
Saripapatyammm Svdnrkrky Korunmasiz her iliski risktir. Gebelik dusunmuyorsaniz korunmalisinizm bebeginizde kücük. Sezeryanlisiniz ayrica ard arda sezeryanda saglik acisindan uygun görülmüyor. Korunma yontemleri edinin.
Svdnrkrky vildanamine yani ben çok şükür çabuk toparlandım sezeryandım bidr zaten o zamandan beri çok yaşanan bişey değil dün oldu yani
DoruKgece28 Svdnrkrky ben 40 çıktı 5 gün sonrasında adet gordum aradan bir ay geçti olmadım korktun hamileyim diye 12 gunum geçince oldum bu ayda 5 gün geçti oldum düzensiz oluyorum artık her kadın bir olmuyo bazıları emzurdigi için 1 2 sene bile olmuyo hemen hamileliği düşünme Bide daha çok erken Allah yardım etsin hamileysen de 🙏
Svdnrkrky DoruKgece28 ayy aslında sorumu tam siz anlamış gibisiniz🤭ne zaman adet olunur doğumdan sonra dedim hem onu söylemişsiniz hemde biraz ferahladım.. ☺️ Şöyle bişey bide ben dünden beri tedirginim çünkü doğumdan sonra yaşasamda dikkat ettim taki düne kadar dün kaçamak oldu bunu merak ediyorum ben bu zamana kadar adet olmadım dünde bunu yaşayınca bundan sonra ihtimal varmı kalmaya onu merak ettim küçük kızım açısındanda emziremezsem diye tedirginim
DoruKgece28 Bide senin daha 40 çıkalı 18 gün olmuş hamile nasıl kaliyosun anlamadım hamile değilsen bile sen tedbirini al takdiri Allah’a bırak 🙂
DoruKgece28 Svdnrkrky Biraz bekle bakalım strestende olmayabilirsin her şeyi düşunmek lazım test yap yada bi kan tahlili ver ama bı kaç gün daha bekle içimden geçen hamile değilsin 🙂
Deletedmom27337 Svdnrkrky bnm tanıdık 40 ı çıkar çıkmaz gebe kalmış. Bebeği memeyi reddedince tadına bakmış acı süt geliyormuş. Doktora gitti gebe oldugunu öğrendi. Doktor gebe kalınca sütüm tadı değişir normal demiş. Sonra doğurdu şimdi ikisini aynı anda emziriyor hak geçmesin die 🙈