ReyhaanKaran Kızlar oğlum 2.5 aylık uyku halinde sürekli ikiniyor sürekli kızarıyor eli kolu çok hareketli. Neden olduğunu bilmiyorum ama bu yüzden ne kendi uyuyabiliyor ne de ben. Neden olabilir sizce aranızda yaşayan var mı
Meltemingo ReyhaanKaran canim gazi vardir yada kakasini yapmaya calisiyodur bizde cok cekmistik surekli karnini oksadik rahatlardi kiraz cekirdekli kemer takardik isitip iyi gelirdi gazi her ne kadar ciksada cok gazlari oluyo ikinci ayda doktor bize gaz ilaci vermisti nurse harveys diye cok iyi gelmisti bi doktorunuza danisin isterseniz
hemsireemom ReyhaanKaran gazı var gaz damlası kullanın ve damlayı her gün aynı saatte vermeye çalışın
Seymanb61 ReyhaanKaran benim bebeğim de bu şekildeydi doktora bile getirdim belki kanında enfeksiyon vardır dedi tahlil yaptık temiz çıktı geriye tek ihtimal kalıyor gaz. Biz ne kadar gazı çıkmış olarak bilsek de çıkmıyor ve gazdan oluyor. Ayrıca bazı bebekler böyle hareketli okurlarmış sesli uyurlarmış
Alyehus Gazi var muhtemelen. Benim kızım da öyleyi sabaha kadar ıhh tıss yeni yeni kesintisiz uyumaya başladik
ReyhaanKaran Alyehus ya gazını da güzel çıkarıyor gazi olmasa da sanırım böyle 2 dakika duruyor sonra yine hareketleniyor. Siz kaç aylık oldunuz
Alyehus ReyhaanKaran 4 aylığız. Bizim ki de akşama kadar pat pat yapıyor ama yetmiyor sanırım hele o gün kakasını yapamamışsa çok zor geçiyor 😪
ReyhaanKaran Meltemingo kullanıyorum canım iki tane gaz damlası kullanıyorum sabsimplex+biogaia faydası da çok oldu ama hala gazlı bir bebek
Mirena ReyhaanKaran aynı benim kızım 58 günlük olduk sürekli bi homurdanma ıkınma sıkınma gazını çok çıkarıyor yatmadan önce de gazını çıkartıyorum rahat uyusun diye özellikle bazı geceler emzirirken turp gibi kızarıyor hem emmek istiyor hem ememiyor
Valide112 ReyhaanKaran hazır kundak kullanmayı denediniz mi benim ikizlerim de çok gazlı elleri serbest uyuyamıyorlar bacakları da serbest olmayınca gaz atamıyorlar hazır cırtlı kundak kullanıyorum uykuya geçişleri ve uykuda kalışları daha iyi oldu
ReyhaanKaran Valide112 sanırım biz biraz geç kaldık çünkü ilk doğduğunda da izin vermiyordu kundaga şuan da sadece yarima izin veriyor
Valide112 ReyhaanKaran zaten en doğrusu yarım canım benim bebekler de kundakta bunalıyorlar ben hazır kundak kemeri aldım cırtlı onda daha rahat ediyorlar