18_kuzey Bir aylık erkek bebişim bir türlü uyumuyor,gece ¾ saat uyuyor evet ama gündüz uykusu yok,gece 4 tem önce uyumuyor😩 Yatağına koyuyorum uyanıyor 😔ne zamam düzene girer 😩
birmelekannesiiio 18_kuzey gece gündüz kavramı olmadığı için ilk aylarda olabiliyor malesef.. benim bebeğimde 3-4lerde uyuduğu geceler olurdu 3 aylıkken düzelmişti
Tazeanne03 18_kuzey 3.5 aylık hala ayakta sallıyorum banamısın demiyor uyumuyor 😂 4 den sonra düzene girer diyorlar bakalım
Kizannesi92 18_kuzey valla üç aylık anca uyudu yarım saate başlar inceden mirildanmaya kucağıma almazsam hrmen ağlar bende bekliyorum bakalım
Tazeanne03 18_kuzey gündüz de uyumuyor canım sallarsam uyuyor sallamazsam direk uyanır yani genel olarak sürekli uyanık bi bebek
momcan Tazeanne03 18. Aydan bildiriyorum uyumayan çocuk uyumuyor maalesef :( 1.3 da yattı yarım saat belli uyudu uyumadı geri kalktı hala sallıyorum, doğduğundan beridir böyle. Kalktım su verdim diş çıkartıyor diş jelini sürdüm 4 kez emzirdim. Ve sallıyorum uyuması için 😿😿