Nejlavrl Almilamoms bizim ev hamam gibi sort askılı harix birsey giymedim bu kıs nefes alamiyorum kocam sayesinde cocuk var diye haslıyor beni evde resmn hep 178 gelirdi bu sefer sıcak su ile birlikte 400 geldi
minikturta Veravrea neden suçlamasın ki ? Annemler 2. Katta oturuyor alt kattaki 2 senedir evi boş yatıyor ya sat ya kiraya ver yok ev buz gibi yalıtım yapıldı asla ama asla faydası olmadı. Üst kattaki de sadece 1 tane odayı yakıyor orda yaşıyorlar 2 tane kuma başka da yok. Mesela şimdi anamlarin sucu ne 😂 55 60da yakıyorlar ona rağmen evin içinde kazak hırka oturuyorlar ve 1600 tl doğalgaz ödüyorlar şimdi hak mi bu bacım kim kimin hakkına giriyor şimdi 🤦♀️ genelleme yapmıyorum sadece anamlarin basin da olanı söylüyorum 🦋
Nejlavrl Veravrea ama yakmak zorundalar bizimde merkezi sistem mesela peteği komple kapatmak yasak herkes yakmak zorunda ben yakıyorum alttaki bendrn ısınıyor mesela acmiyor bu yanlış oda acmak zorunda
scooby-doo Veravrea tabiki suçlucak.haberleri izlediyseniz eğer bir komşu alt kat üst kat farketmez eğer kombisini açmıyıp açan komşudan faydalanıyorsa ve bu kombisini açan komşuya daha fazla ücrete mal oluyorsa suçludur.hakka giriyor.
Mirayse Almilamoms metreküp fiyatı yine zamlanmıs buay gecen ay 550ödedik aynı metreküp yakmamıza rağmen bu ay 660 geldi fatura.
Winnithepooh Mirayse elektrikte kw arttığında n çoğu mesken yüzde 127 den zamlı ödemez ondan dogalgaza mi yöneldiler acaba yine zamda 🤢 nasipse 2 aya soğuklar biter rahat etcez inş bu konuda ama elektrik her ay düzenli açacağız maalesef 🤷♀️
kezibanuan Almilamoms inanırmisiniz Antalyada yaşıyorum 710 geldi ve buna sevindim kesin bin ve üstü gelir diye korkuyordum bize buna sevinecek hale getirenler utansın
-erCansu- Almilamoms evim en en en fazla 22 derece oluyor oda gündüzleri evdeysek normalde 21.6 falan 😅 buna ragmen 550 geldi ben şok
Merveyselkaya Almilamoms size yine iyi gelmiş ya bizim çift yoğuşmalı kombi olduğu halde 900 TL geldi ve sadece 1 oda koridor ve mutfak açık 4 odayı hiç açmadık bile 🤦♀️🙄
Belinayinannesi2911 Almilamoms normalde 395 falan gelen faturam 787 lira geldi 🤦♀️ bende gidip doğalgaz yardımına başvuru yaptım onaylandı en azından yarısını öderler buda bişy nasıl onayladılar hala şoktayim ama neyse
Zehhh Gizemgt59 belki durumu yok sen mi ödıcen faturasini oldu senin icin dogalgaz yakar.birakin artik su kafayiyaa.
Gizemgt59 Zehhh Durumları var biliyorum. Ayrıca belki benim durumum yok nerden biliyorsunuz? Doğalgazı sonda yakıyorum parkeler buz gibi. Asıl siz bu kafayı bırakın lütfen. Bu benim düşüncem, o sizin düşünceniz. Saygı duymayı öğrenelim.