Prensesss_annesiii Kızlar trendyoldan bluz aldım kotondan ürün daha elime ulaşmadi ama tekrar Beden olmaz diye teredutte kaldim gelirse kargo hiç almasam tekrar iade olurmu yoksa iade formu var onumu oluşturmak lazım kargoyu alip
Saudade Prensesss_annesiii hiç almasanda olur ama öyle yapma bence, al kargoyu sonra kolay iade talebi oluştur trendyolun sana verdiği kargo şirketini ara kapından iade alıyorlar zaten tek bir kod ile iade edersin🌸
_bahar_ Prensesss_annesiii al dene hatta ya da deneme ama al sonra Trendyol uygulamasını indir siparişlerim kismindan o ürüne gir kolay iade var ordan kod veriyor o kodla kargo firmasına gidip veriyosn çok basit iade etmesi
Saudade Prensesss_annesiii olur kapıyı açmazsınız kargo firmasına dükkana geri gider 1-2 gün bekler dükkanda almanız icin süre verirler tekrar size ulaşamazlarsa geri çıkar tabiki ama bu süreç iyi değil bence
Prensesss_annesiii Saudade bide ben iade talep formu olusturdugumda Aras kargoya iade edin yazıyor ama kargoyu getiren kargo express kargo yazıyor ben kargoyu almasam expresde direk iade ederim acaba yoksa alıp herhangi bir Aras kargo şubesine vermemmi gerekir