Pembekurdela Kızlar şimdi benim Trenç kot kumaşı bir kabanım var. yağ lekesi olmuş sanırım 3 4 damla yemek yağı. bugün makinaya attım ama çıkmamış. Ne çıkartır nasıl çıkar başına gelen var mı beni bi aydınlatır mısınız ?
Mora Pembekurdela bulaşık deterjanı damlatın ovun suyla köpürtün bekleyip yıkayın hiç bir şey kalmıyor
Ninfea Pembekurdela mutfakta kullandığın yağ çözücüyü lekeye sık ama bekletme hemen at makineye yıkansın. Annem hep böyle yapıyor çıkıyor yağ lekeleri
sherlock_mom Mora ay çok teşekkürler benim de eşimin montuna yağ damlamis çıkarsa leke duaciniz olucam valla ☺️
Pembekurdela Ninfea yaa bende hemen deneyeceğim çok teşekkür ederim. Ama yıkandı ya bir kere yine de yapsam olumlu sonuç alır mıyım ?
Nislina Pembekurdela ya bide eskiden yağ dökülünce limon sıkarlardı üstüne tuz döküp ovalardık kalmazdı iz bi de onu deneyin
Pembekurdela Nislina eveet bak onu yeni hatırlıyorum. eskiden bende çok yapardım. Bi de onu deneyeceğim.
Mora sherlock_mom evet çıkar solma vb de asla yapmıyor çok güvenli normal fairy bulaşık deterjanı vb kullanıyorum ben bu durumlarda