Amineninnannesii Kızlar bebeğim 19 günlük boynunda bacaklarımda ve poposunda isilik tarzı küçük küçük sivilceler var sizce nedir bu bezden desem boynunda bacaklarda neden var yarın hastaneye gideceğim soracağına hastaneye git diyenler boş konuşmasın
Alazgizem Amineninnannesii yünlü giydiriyorsaniz yada battaniye tarzi ortulerden alerjisi olablr…. ben pudra kullandm vucuduna gecmisti 50 gunlk oldk… tabi mutlaka doktora danis. Gecmis olsn canim Rabbim saglik versin 🙏🏻🧿
buselidunya Amineninnannesii benim kızım da çok aşırı oluyordu minicikken, ev sıcaksa kalın giydirmeyin rahat olsun teni nefes alsın biraz bi de doğal gül suyu çok iyi geliyor ve pudra deneyin isterseniz🙏🏻
Gmznr2909 Amineninnannesii muhtemelen evin içi 26 27 derece ve lahana gibi kat kat ve yeni doğan olduğu için korkudan var pek yikamiyorsun evi 23 dereceye düşür çok kat kat giydirme uyurken çorapları çıkart ve haftada iki kere yıkamaya özen göster
Amineninnannesii Fenty pijama çorap uzun kol iç zıbın üzerine normal zıbın iki takım oluyor hemen hemen bir de kundak da var
Fenty Amineninnannesii Çok fazla giydirmeyin pudra falan da kullanmayın zararlı bir şey, duş aldırın nemlendirin bebeğinizin vücudun devam ederse götürürsünüz.
Bebegimm1 Amineninnannesii bu saydiklariniz cok fazla eviniz cok cok soguksa bilemem ama isilik olduguna gore eviniz sicak bebeginizi ince giydirin 2 kat yeter eger cok sicaksa tek kat birakin bu sekilde terleyip hasta olur o yuzden bebeginizi normal sekilde giydirin cnku üşümesin derken sicaktan hasta edebilirsiniz.ve bebeginize duş aldirin geçer fakat oncelikle ustundekileri cikarin bende kışın dogum yaptim ama hic bu sekilde giydirmedim sonucta ev sicak ben evin isisina gore giydiririm hep
Alazgizem Amineninnannesii Evet canim …kuru tutuorm tenini yagli kremler yerine pudra kullanmayı terch ediorm
Fenty Amineninnannesii Çok sıcak daha fazla zarar verir, odanın ısısı 22 24 arası olursa çok giydirmenize gerek yok.
YoldasYilmaz Amineninnannesii eğer isilikse gülsuyu ve kantaron kremi sürün birebir.dus aldirikende en son suyun içine gülsuyu koyup dökun üstüne.birde pamuklu kıyafet giydirin terlememesine dikkat edin.
Gmznr2909 Amineninnannesii genelde anneler korkuyor yeni doğan bebekleri yıkamaya iyilik sıcaktan olur