Uraz2021 Kovid pozitif oğlumda ateş var paradox fiti koysam düşer mi ilaç verdim bi düşüp bir yükseliyor kafayı yedim
Yelda35 Uraz2021 dönüşümlü verin lütfen, 4 saat calpol, saat sonra diğer ateş düşürücü veya fitil ancak fitil çok önerilmiyor bilginiz olsun çaresi kaldığınızda yapın sık sık değil. Ilık duş iyi geliyor ve sadece atlet ile yatırın
_bahar_ Uraz2021 ilaçlı değil benim kızım ateslendiginde hiç ilaç vermedim eklemlerine ayak altına aloe vera sürdüm udihundi yağı limon bal karistirip icirdim sarımsak ezip zeytinyağı içinde beklettim ayak altına sürdüm corapini limonla ıslatıp giydirdim Allah a çok şükür o gün içinde düşürdüm
Ceylan88 Gece diye mi doktorunuza danışmıyorsunuz,düzenli doktorunuza yazın.fitil atın yarım ateş düşürücü düşmezse sabahı beklemeyin
Uraz2021 Yelda35 pedifen var elimde doktor onu verme dedi sadece calpolle devam ediyorum ama yetersiz kalıyor
BaharSancak Uraz2021 çok geçmiş olsun kaç aylık bebeğiniz. Carpol varsa carpol verin 4 saat arayla.. paranox s bebekler için olan fitil daha etkili oluyor
selinn_ Uraz2021 bizde yeni atlattık 8 aylık kizim da oldu maalesef. 2 gün sürdü ateş ama 39.5i bulmadı hic. Sonrasında düşüyor calpol verdik. Arayan kişiler de yüksek ateş olursa veya nefes darlığı çekerse hastaneye getirin dedi
Lina3705 Uraz2021 dolven le destekle bagışıklık sistemini yükseltiyor suan bende aynıyım oğlum 5 aylık kızım 18 aylık bende oğlumun bogazı dolu napabilirim bilmiyorum ates olmadığı için ilaçta veremiyorum
Hilalkaradeli Uraz2021 tam verebilirsiniz fitili ara ara çıkıyor ateş 2 gün falan sürekli kontrol edin ateş çıkmaya başlayınca hemen verin fitil düşürür
selinn_ Uraz2021 evet düşmüyor ama bir sıkıntı görmemişlerdi. Calpol veriyorduk oda biraz ağrısını dindiriyordu. Kendiliğinden düşecek bizde oyle oldu ekstra bir şey vermedik. Zor süreç Rabbım sifa versin 🤲