GSME Dali05 kilolu bir bebek mi ? Benim bebeğim öyleydi doktora gösterdim havasız kaliyo pişik kremi sürebilirsin dedi. Sudokrem kullandım geçmedi dedim. Bi krem verdi şuan adını bilmiyorum eve varınca yazarım. 5 gün kullandım geçti canım
Janset2105 Dali05 bizim de öyle ya bi kere resmen yara gibi oldu pişik kremi sürdük geçti tek yolu hergün yıkamak boynunu sürekli silmek
Melinoee Dali05 Havasız kaldığı için oluyor. Ben gün içerisinde ter silme mendilleriyle siliyorum sonra kuruluyorum. Eğer kötüyse pişik kremi sürebilirsiniz. Ben olmasın diye mustela sürüyorum.
mcansum Dali05 hametan bepantol kullamablrsn kontrol et kıxarmya absladımı sür artık bnmkide gıdılı 😁
GSME Akays @Dali05 exenate kremin adı kızlar. 5 gün sabah akşam sürdüm. Doktor yazmıştı. Siz yine de doktorunuza danışarak kullanın. Geçmiş olsun. 😊
Saremz 2mmom bizde öyle :) ama her gün nemli bir mendille siliyorum ya da bebek yağıyla çok şükür o zaman olmuyor Bi kaç kere kızardı an Hametan iyi geldi
Nurlana Evet cok normal bebek oturmaya baslayinca gececek.sudo cream fln yardim eder ama tekrar olur.o yuzden bebek kendi oturup hareketlenince geciyor☺️
aslihaleninannesi Dali05 oksizinc %40 çinkolu mavi kutu bir akşamda iyi geliyo eczaneden alabilrisnz 20 tl çok memnunum normal pişikler içinde %20 içerikli olanı kullanıyorum
Ezgi_Nisan Dali05 elimı ıslatıp orayı siliyorum sonra kurulayıp ya pişik kremi (desitin ) ya da lansinoh sürüyorum anında geçiriyor. Lansinoh meme ucu çatlğı için olan krem bu arada.
Turazey Hani benimki kilolu biraz gıdığı yapışık gibi maşallah her banyodan sonra boynunun altına krem sürüyorum dalin kullanıyorum çok memnunumuzda
Bahar Elinizi ıslatın orayı sürekli su ile temizleyin sonra kurulayın ve kuru kalmasına özen gösterin ben de mustela sürdüm ama öyle sürekli değil. Bu arada dr m pişik kremi sürersen iyice yedir demişti.