Mer_ser valla bende bilmiyorum ama hiç pes etmedim .aman emmiyo birakayim demedim. Onu emzirmek için şekilden şekile girdim. Yatağın üstüne koydum üstüne eğilip verdim. Bazen hiç almiyodu meğer atak denen şey varmış burdan öğrendim. Sütüm kesildi yarım saatte 30 CC iki memeden cikiyodu. Olsun ne içti o kar dedim. Sonradan geceleri emmeye başladim. Emmediginde her seferinde mama sana yeter neyine yetmiyor dedim dedim sinirden 10 dk geçmeden hemen meme açtım verdim kiyamiyodum. Neyse bı sureden sonra zorlamadim. Memeyi açtım verdim almadiysa kapattım gece emiyodu sabah emiyodu bı daha almiyodu. ramazanda oruç tutmadim az çok emiyo süt artırmak için bı çok şey içiyorum yiyorum . Ramazanda çok güzel aldı. Memede uyumaya bile başladı. şimdi 7 aylık oldu hala emer maşallah yalnız bir ses duymayacak ya da birini görmeyecek yoksa bırakır. Sütün tadını sonradan aldı bırakmak istemiyor şimdide. Emzik emmiyodu artık emziği ağzına veriyorum öyle Birakiyor memeyi ya da biberonla mama . Memede kalmak istiyor.