Bozzzzy Kızlar bi ben mi beğenmedim yoksa siz ne düşünüyorsunuz Tarkan’dan böyle bir şarkı beklemiyorum açıkçası hayal kırıklığı 😂😂
2minosprenses Bozzzzy ben aksine melodisine bayildim adi anlamsiz geldi ama melodisi guzel heyecanla bekliyorum dinlemeyi 😊
laudarte Bozzzzy aslında güzel, anlamlı. Ve gerçekten pandemi, yangınlar, doğal afetler hatırlasanıza. Bunların üzerine yazdığı bir şarkı. Kendiside soylemıstı zaten cok bunaldıgını çok belli anlasılıyor eskisi gibi keyifli değil
2minosprenses Bozzzzy hemen gidip youtubeden dinledim ve hayalerim yikildi halbuki melodisi cok guzeldi hic begenmedim 😔
Bozzzzy Birgaripyolcuyum orasını hiç biliyorum da güzel olsaydı dinlerdik ama neyse hangi partiye yazdıysa onlar düşünsün artık 😂😂😂
Birgaripyolcuyum Bozzzzy 😁 en son halk tv de onu tartışıyorlardı şarkıyı dinlemedim bile ondan siyasi dedim😄
Bozzzzy [silindi] yazık oldu o kadar beklet milleti sonra geççek bitçek diye şarkı koy önümüze haydaaa 😂😂😂
HonKiPonKiDoNiNo metesmommm 1.si Kemal Kilictaroglu degil Kemal KILIÇDAROĞLU.. 2.si kulaklar dombraya aliskin olunca bi garip geldi herhalde..