Leylaburhan Bebeğim 3 aylık olacak 5 gün sonra sıkılıyor oyun halısı almak istiyorum temiz kullanılmış oyun halısı olup satmak isteyen var mı acaba?
Semra9613 Leylaburhan bu hafta bime geliyor 40 lira bende kalirsa almayi dusunuyorum.cok detayli degil ama biraz oyalanir oglum
Ozge_AyazEfee Leylaburhan yookido gaymation aktivite halısı satıyorum 😊 oldukça kullanışlı, geniş. Hareketli araba sayesinde göz koordinasyonunu geliştirmesine fayda sağlıyor. Düşünebilirsiniz 👍
Itsybitsyspider Leylaburhan Mucit pandanın hem ışıklı hem piyanolu oyun halısını satıyorum 120 tl ye halısı hiç kullanılmadı kanepe üzerinde kullandık ilgilenirseniz
Leylaburhan Semra9613 canım BİM’e gelen biraz basit benim oğlum çok aktif hemen sıkılır diye korkuyorum ondan o yüzden sesli bir şeyler istiyorum
Ozge_AyazEfee Ipekk 16:20 de randevu tatlım. Eşimle gideceğimiz için ii çıkışı saatine doğru aldık randevuyu 😊
Yagmuraslan Ozge_AyazEfee biraz fazla geldi tiny love olan halı da şuan 330 lira ama 100 liraya satıyorlar yine de teşekkür ederim 😊
Ozge_AyazEfee Yagmuraslan yookido gaymation aktivite halısını 100 e satarsam vicdanım rahat etmez 😂😂😂 ikinci çocuğa saklamak mantıklı ama evimde yer açmak için satıyorum aslında. İyi alışverişler 🤗