Minikurabiye Bebeğim yok denecek kadar az uyuyor bide 4.ay atağındayız vücudum çok dirençsiz bu durumu atlatabilmek için takviye edici ilaç mı içsem vitamin ilacı gibi Kullanan var mı
mylittlepony Minikurabiye bende aynıyım bikaç gündür gündüzleri uyumamaya başladı gücüm yetmiyor bayılcak gibi oluyorum emzirirken özellikle kanım çekiliyor gibi😑
[silindi] Minikurabiye Ben vinalac kullanıyorum hamilelikte de kullandım. Aşırı anemi problemim vardı hamilelikten önce. Hamilelikte normale çıktı doktorum lohusalıkta tekrar eskiye dönmemesi ve iyileşmemi hızlandırmak için devam et demişti ve öylede oldu onca kanamaya rağmen kan değerlerim çok düşmedi. Kadınlara özel olarak hazırlanmış bir içerik ve sürekli kullanılabiliyor. Tavsiye ederim
Minikurabiye FeriDeniz valla yiyorum ama fayda ediyor mu bilmiyorum çok kötüyüm sanki bütün kemiklerim ağrıyor vücudum çok dirençsiz kalmış
Eylul2018 mylittlepony kemiklerimizin ağrımadı gayet normal magnezyum alabilirsiniz. 3 aydan sonra geçiyor o agrılar benim dizlerim kollarım tutmazdı her yerim ağrırdı 3 aylık olunca kendiliğinden geçti
Deletedmom002 Lütfen burda ki herhangi birinin önerisiyle vitamin dahi olsa hiç bir ilaç alıp kullanmayın. Kafanıza göre eczaneden vitamin de gidip almayın. Böyle bir isteğiniz var ise doktorunuza gidip kan değerlerinize baktırıp ondan sonra onun önerdiği ilacı kullanın. Basit gördüğünüz vitaminlerin de binlerce zararı var.
elifiii Minikurabiye emziren anne olarak elevit ya da decavit gibi ya da calsiyum destekli multivitamin almanızda sakınca yok. Günlük 1000’lik c vitamini, tahin pekmez, ceviz badem, yeşil yapraklı sebzeler krmızı ve yeşil biber size fayda sağlayacaktır.
askbocusum_1 Minikurabiye bende çok dirençsizim bayılacak gibi oluyorum bazen.sonra bebişim aklıma geliyo ben hasta olursam kim emzirecek diye.demir hapı alıyorum ben başka ne kullanılabilir ki
Eylul2018 mylittlepony doğumda eklem yerleriniz zayıflaşıyor. Düzelmesi 3 ayı buluyor ondan dolayı ağrılar oluyor ben kızımı kaldıramıyordum desteksiz düşünün
Yagmuraslan Minikurabiye ben de sizin gibiydim bi kan değerlerinize baktırmanızı önerirdim benim çok düşük çıktı ve takviyelerle toparladım sizde de belki aynı durum söz konusudur başka ilaç kullanmanıza gerek kalmayabilir
Nurlana 1 saatlik masaj yatirip dinlenip nefes alin cok iyi gelecek.ama evde degil.spada fln.inanin dinlenmis hiss edeceksiniz.vitaminler bana yardim etmedi
mylittlepony Eylul2018 Yaa bende neden bukadar güçsüzleştim diyordum. Aynı işte sizin gibiyim bende kollarımda derman yok ki kızımı elime alıyorum 2 dkda yoruluyorum hemen. Çok sağolun geri dönüş için rahatladm ☺️ Artk geçmesini beklicez ..
mylittlepony Eylul2018 yaşlılar gibi oldum resmen dizlerimde ağrı eğilemiyorum merdiven inerken bile ağrıyor