ftsdmrhn Kızlar oğlum 15 aylık, 12. Aydan beri yürüyor ve vicco ilk adım ayakkabısı var. Yazın bu bebekler sandalet mi giyiyor nasıl bı ayakkabı almaliyim acaba hiç bilmiyorum.
Sessiz_oyuncu ftsdmrhn benim kızımn sandelette var spor ayakkabısıda var ikisinde de rahat ediyor farketmiyor canım.
Saitkereminannesi ftsdmrhn LCW de terlik var ya deniz terliği gibi sandalet gibi de adını unuttum bu yaz ondan aldık sporu giymek istemiyordu onları kaç bebeğe denk geldim seviyorlar
biryazmasali ftsdmrhn geçen yaz yürüyerek geçirdiğimz ilk yazdı hep sandalet giydi ben crocsları çok seviyorum kendmnkinn küçüğü aldım beceremedi igor sandalet çok memnun kaldım o birde skechers vardı 2 tane yetti arttı adanada sıcakta spor giyilmiyor çok terletyor bulundğnZ şehirede bağlı biraz
Saitkereminannesi ftsdmrhn tam değil ama çok seviyor ☺️ Bu yıl küçük olur gidip yine öyle model alirim
Wanderlust biryazmasali igor sandaletlere ben de bakiyorum cok begeniyorum da ama bizim minigin ayaklari terliyor 🙈 acaba onlari corapsiz giyince yazin sicakta vicik vicik olur mu diye emin olamadim sizinkisinin de terliyor mu normalde
biryazmasali Wanderlust normalde terlemiyor ama yazın spor ayakkabısıyla baya terliyordu ben çorapsız giydirdim hep çok ta güzel kullanşlı bende acaba tahat edeblrmi sıvakta ayklarını kesermi diye düşünmüştüm ama oyle olmadı tabi benm kızımnda ayak patmakları tombik taraklı 22 giyiyorken sandalette 24 anca oldu