Azram_2021 Kızlar emzirirken uyguladığınız kür çay herhangi bişey zayıflamaya yardımcı olan bişey varmı yaptığınız hem süt yapacak hemde zayıflatacak denediğiniz yöntemler varsa bilgi almak isterim
Uykucu Azram_2021 beende bekliyim burda. Benim yaptığım incir uyutma var sutte azalma olmadi pazartesiden bu yana 1 kilo verdim
TosbikAnnesiiiii Azram_2021 ben rezene içiyordum canm hem süt yapıyordu hemde baya zayıfladım bol yeşillik
Uykucu Azram_2021 1 kilo ilik süte 11 incir attim (kup kup dograyip) sonra blendirdan geçirdim kaseler koydum. Ben biraz sulu seviyorum hergün 2 kase yedim. Onun haricinde hamur yemiyorum ve seker tüketmiyorum
TosbikAnnesiiiii Azram_2021 evet canm ben baya zayıfladım onun sayesinde onu içince yemem feln da iyiydi ama hepde içiyordum faydası oluyor
TosbikAnnesiiiii Azram_2021 günde 4-5 bardak içtim yanında da forum bisküvileriyle çaydanlıkda kaynat akşama kadr içersin ısıtıp 2,5 tatlı kaşığı at demlesin 5 dk sonra iç
TosbikAnnesiiiii Uykucu yok canm ne alakası var süt yapıyor bir kere internet bile yazıyor fazlası zarar hatta ben oğluma bile 2-3 çay kaşığı içiriyorum rahat uyuyor gazını alıyor