Tazeanne16 Herkese merhaba, doğum yapalı 8,5ay oldu. Oğlum 7,5 aylıkken ilk reglimi oldum. 6 gün önce yine olmam gerekiyordu ama olmadım belirtide yok ( hamile olmadıgıma eminim ) böyle olan var mı ? Yani bi kere olduktan sonra tekrar olmamazlık oluyo mu ?
Kuzumveben Tazeanne16 ilk 1 yıl regl olmayabilirsiniz yada düzensizlikler meydana gelebilir hamilelik durumundan eminseniz düzensizdir demek ki bende 8 ay oldu doğum yapalı hala olmadım regl
Happymother Tazeanne16 kızımda 7.5 aylıkken ilk oldum 15 gun snra tekrar oldum 3 aydır olmuyordum 2 gun önce oldum
jakxkdm Kuzumveben Ya alakasız olacak ama bende 7.5 aydır adet olmadım daha bu sekilde yine de hamile kalma ihtimali çok mu ? Spiral taktırmak istedim takmadilar adetin son günleri olması lazım diye de.
Kuzumveben jakxkdm tabiki regl olmadan da hamile kalabilirsiniz ozellikle dogum sonrasi rahim kendini yeniledigi icin hamile kalma olasiginiz daha yuksek korunmalisiniz, sprial olayinda evet adet olmak ve son gunler olmasi gerekiyormus ama sorun doktorunuza bazi doktorlar adet olmadan da takiyormus sadece biraz daha fazla aci oluyormus rahim asagida olmadigi ici