Ugggg Asas tabi bizim ebe mi böyle yoksa bütün ebelermi aşıyı yapiyo bişey soruyorum net cvp yok ne aşısı yapiyo yada ne ne zaman belli değil zaten o süre içinde çocuk agliyo zaman kalmıyor.tek söylediği emziriyomusun emzir emzir tek lafı bu
Asas Ugggg bana açıklama yaptı ama çocuk ağlarken pek dinleyemedim 🤷♀️ İşte devletin kaldırdığını fln söyledi
Glitter Asas ocak ta dogan bebeklere oldugu soyledi hemsire bize de. Benim bebegim Aralik dogumlu. 2. Ve 4. Ayda yapilan asilarin dozlari degismis
Minigimm Asas Asas gecen ayın 15 inde yaptırdık bizde 3 bacak 1 agızdan damla şeklinde okuyunca çok şaşırdım
Ugggg Asas hım ya benimki iki gündür değişti huyu tüyü değişti valla yarın asidan sonra bide agizdanda varmis naparim nederim yandım valla
Asas Ugggg bu saate kadar hiç ateşlenmedi . Sadece biraz durgun . İnşallah sizde sıkıntısız atlatırsınız 🙏🏻
Ugggg Asas iki bacaktan bı kol bide ağızdan damla hatırladığım çocuk felci zatürre bide hepatid dedi çok aglayinca ayrıntı soramadım sansimada bizim ebe izinliymis başka ebe ilgilendi.