Seymayna Annelerim aranızda ocean d vitamini kullanıp da gaz sorunu veya vücutta isilik, ishal gibi sorunlar yaşayan oldu mu aranızda ?
25moonlight2021 Seymayna bende ocean kullanıyorum öyle Bi sorun yaşamadım. Bi yan etkisi yok zaten. Bebeğin farklı birşeye alerjisi olabilir
Seymayna Almondeyed oğlum 3 aylık azalan gaz müthiş şekilde yine başladı oceana yordum sanki ama alerjisi var sanırım ondan olabilir mi ve ne aman geçer , yeni bitmişti 😖
Seymayna 25moonlight2021 sanırım alerji , birkaç post okudum burada da ocean çocuğumda isilik ve gaz yaptı diye .
Melek20211 Bende buran sorayım post açtım kimse bakmadi kusura bakma lütfen post sahibi 🙏 coledan kullanan var mı ben hamileyken kullandım bu gün doktor kızıma yazdı
Seymayna Melek20211 est ne kusuru coledanı ben kullanmıştım ilk oğluma bir sorun yaşamamıştım ama oceanı şimdi keşfettim zeytinyağlı vitamin varken şimdi bunu kullanacağım inş
Melek20211 Seymayna bende istedim onu gitmiş doktor bunu yazmış hamile iken kullandım korktum bişey olur diye sağlık ocağının verdiği içeriği iyi değil mis