Masalinnannesi Benim kızım 27 ay 6 günlük 16 tane tek dişi var sizce ne zaman çıkar geç mi kaldı dişkerinün çıkması sizin bebişlerğnizin kaç dişi var
Emngcnc Masalinnannesi 7 aylık bir tane çok zorlanıyorum çok huzursuz eli sürekli ağzında uykusuz halsiz ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım
Badehandeyldz Masalinnannesi 27 ay 5 günlük 20 dişi var kızımın. Oğlumda 2 sonra 9 aylık olacak 6 dişi var. Erken çıkarttılar umarım erken çürümez🤷🏻♀️
Badehandeyldz Masalinnannesi maşallah konuşuyor muydu? Benimki 2 yaşından sonra kendini ifade etmeye başladı ondan bekledim
DenizSayerr Masalinnannesi 5 ayında 2 diş çıktı şu an 6 ay 20 günlük dişleri uzadı çok tatlı gözüküyor şu an üst dişlere geldi bakalım sıra 👼🏻 Ama bu her bebekte farklılık gösterebilir
Flower098 DenizSayerr kısa mıydı? Kısaylen bir fotosu var mı acaba? Bizde de var gibi ama anlayamıyorum
papatya011 Masalinnannesi geç değil bence her çocuk farklıdır benim kızımda 10 buçuk aylıkken çıkardı 18 aya kadar 8 tane vardı iki haftadır 3 tane daha patladı daha yeni 11 oldu genelde bir defa çıkarıp iki üç ay çıkarmıyor bizim ki en son aralıkta çıkarmıştı mesela
Cigdemce kubrasevinc bilmiyorum 10 aylık olcaz doktor kontrol etti çıkacak gibi çok sert damakları dedi ama hala cikmadi