Asilinannesiiiii Çocuk bir bucuk yaşına geldi daha oto koltuğu beğenip alamadım. 360 derece dönebilen, izofixli, 0_36 kilo bir oto koltuğu arıyorum. Fiyat da iki bin civarları bir şey almak istiyorum.
Milena11 Asilinannesiiiii artık daha 1.5 yaş çocuğa 360 dereceye gerek yok boşuna ekstra para vermeyin be safe ler 2600 e düşmüştü geçen hafta bi bakın isterseniz
cocomelon33 Asilinannesiiiii yoyko bear en son indirimli 2 bin civarıydı dediğiniz tüm özellikler mevcut
hellomom Asilinannesiiiii 0-36 da dönen bulmak çok zor. Zaten 0-36 seçeneği yok ama 9-36 var onlar da ilk zamanlar içşn çok rahat olmuyor. Biz kızıma britaxın almıştık 9-36 o zmn 1 yaşında dlndı her yolculukta kısa mesafede bile ağlanıyordu. 2 yasina dogru baktik olmuyir besafe izofixli aldik 8 saat araba sürdüm anne demedi. Oyle bir koltuk yani. Yuksek oldugu icin dışarıyı rahat görüyorlar ve baya oyalıyor o. Şu an 3 yaşını bitirdi hala kullanıyoruz. Ama besafeler biraz pahalı. Ama bütce ayırabilirseniz hiç başka birşey bakmayın derim.
Asilinannesiiiii Milena11 geçen uzun yolculuk yaptık. Ben yanında oturdum ama dönmeyince çok zorluk çektim.
Kuzeybabyy Asilinannesiiiii Besafe izi comfort x3 kemerli düşünür müsünüz adac testinden başarı ile geçmiş bir koltuk arabamızı saattık ve yedi aylık koltuğumuz var bir buçuk sene garantisi vardır jokerden aldık normalde 2500 e satmam gerekti ama nakite sıkıştık 1950 ye vericez 9-18 kg kullanımı vardır detaylı video fotoğraflar yollayabilirim
Asilinannesiiiii Kuzeybabyy besafe almak isterim fakat ben kilo aralığını daha geniş almayı düşünüyorum