Yusufunannesiiii Eşim yeni iş kurdu sizce Çiçek (orkide vs) göndersem nasıl olur acaba sizden öneri beklıyrm
Reyna Yusufunannesiiii çiçek bence daha çok kadınlara hitap ediyor. onun yerine iş yerinde odası veya masası varsa masaya konulan kalemli isimliklerden alabilirsiniz
Milena11 Yusufunannesiiii orkide değilde yapraklı çiçeklerden al saksı bitkisi tarzı yeşillik bide ne iş kurdu ona göre farklı birşey de alabilirsin
Yusufunannesiiii Milena11 aslında şöyle anlatayım taksi plakası aldık taksici yanı ama yıne de onu mutlu etmek istiyrm çiçek göndersem eve götürecek ama olsun😀
Ddddddd01 Yusufunannesiiii benim eşimde yeni iş yeri açtığın da bende ona masaüstüne katılan saksıda minik bi yeşil bitki göndermiştim.
unkurabiyesii Yusufunannesiiii ben eşime kendisini anlatan teraryum göndermiştim masasının üzerinde durur hep 😊
Yusufunannesiiii unkurabiyesii yaa çok güzel ama bnm eşimin işi masa başı değil o yüzden ne aşsam bilemiyrm
Ipegim Yusufunannesiiii orkide yerine ağaç gibi bitkiler var ya benjamin falan onlardan yollayın orkide çok hassas çiçekleri dökülüyo
Leylaa_ Yusufunannesiiii Orkideye anlamayabilir . Ama sık ofis çiçeği alabilirsiniz birde fotoğrafınızı çerçeve yaptırın