Zerazehhra benim kiziminda 2.5 aylikken kakada kan ve mukus basladi. Ve cok kusuyordu nornal reflu dediler gecer dediler. Kakadaki kan ve mukus icin sut urunleri kirmizi et diyeti yqptirdi dr 2 ay ama gecmedi sonra alerji doktoruna gittik test yapildi. Dusuk duzeyde yumjrta alerjisi var ama bazwn testlerde boyle cikabiliyor 2 hafta yeme sonra yemeye basla bak cocukta bir etkisi yoksa alerjisi yok demektir dedi. Kakadaki kana da poposunda catlak var dedi krem verdi. Kremelri kullandik kan gecti gercekten yumurta diyegi yaptim sonra actim bir belirti olmadi kizimda yemeye devam ettim. 10.bucuk aylik olana kadar. Hala kusmalari devam ediyordu reflu diyirlardi. Antep fistigindan ciddi qlerjik reaksiyon gosterdi acile gittik ölumden döndu. Sonra tekrar testler yapildi. Yumurta,antep fistifi,kajuya alerjisi cikti. Diyete basladik hemen kesildi kusmalari. Meger reflu dedikleri alerjidenmis kusmalari. Ve cok ek gida reddi yasadik cok emmeye de duskun degildi hemen birakirdi emmeyi kilo alimida dusuktu hep.sanirim yedikce emdikce alerjiden dolayi rahatsiz olup reddediyordu. Simdi 1.5 yasinda biraz biraz duzelmeye basladi yemesi emmeye cok duskunlesti.yumjrta diyetini de acacaz bu hafta sanirim bayagi dusmus degerleri ama kuruyemisler malesef genelde omur boyu suruyor ve cok tehlikeli denetmeden sizlerde cok dikkat edin lutfen. Uzun oldu ama diger yazan anneler icinde bilgi olsun diye yazmak istedim. Bir cocugu en iyi annesi tanir anlar ilk doktor bizi yanlis yonlendirmeseydi alerjisi yok diye belki diyetle simdiye gecmis bile olurdu ve o kadar ek goda reddi yasamazdik