Efemin_Annesi 9 ay olduk artık yemek yesin istiyorum hep muhallebi gibi seylermi yiyecek bu bebe dislerimizde yok zaten benmi gec kaldım acaba sabit seylere takılmısım öle gidiyor sabah formul süt yumurta peynir öglen süt aksam muzlu cicibebe gece kasik mama bence bn geri kaldim şöyle pilav üstü kuru fln yesin yanınada turşu misss 🤣
Elanur Efemin_Annesi Sabah kahvaltı. Ceviz rendesi üstüne pekmez, lor ,zeytin ezmesi, ıhlamur ,omlet(omletin içeriği her gün değişiyor) salatalık. Öğlen çorba veriyorum. Kıymalı şehriye , tarhana çorbası , yoğurt çorbası , tavuk suyuna ya da kemik suyuna çorba. Değişiyor günlük. İkindi gibi yoğurt veriyorum yoğurtla arası pek yok. Eğer yoğurt istemezse meyve veriyorum. Muz elma seviyor sadece. Akşam da sebze hasliyorum yanına da ya et ya tavuk koyuyorum.
Deletedmom5284 Tadımlar bittikten sonra normal yemek yemeğe başladı (7.5 aylıktı), normal yemeği nasıl yapıyorsam öyle yapıyorum sadece ürünleri farklı kullanıyorum, ev salçası, tereyağı, zeytinyağı, tuz yok, faydalı baharatlar var (zerdeçal, köri gibi)
Efemin_Annesi Sevimliayicik yapıyorum tabi ama katı gıdalara tam gecmedim omlet bikere yaptım hep muhalledi tarzi gidiyoruz
Elanur Efemin_Annesi 10.5 aylık 9 aylıktan beri düzenimiz bu şekilde. Çok çok yemiyor tabii istediği kadarını yiyor.
Efemin_Annesi Elanur biz tam 9.ay 1 gunluguz ozamn bnde basliyayim disimiz yokya sanki bogazinda kalicakmis gibi hissediyorum
Sevimliayicik Efemin_Annesi Geç canım pütürlü şeyler de ver cigneyemez sanma dışı olmayan çocuk bile cigneyebilirmis ver dene yanında su bulundur nolur nolmaz diye alismasin lazım yavaş yavaş
Elanur Efemin_Annesi Damaklari sert olduğu için yiyebilir. Hep yumuşak şeyler verirseniz Blender bebek olur bu sefer katı yiyecek yiyemez çok sıkıntı yaşarsınız. Bu arada YouTube dan boğulma anında yapılabilecek manevraları öğrenin mutlaka.