Tugce33 Bebeğim 2 aylıkken bile gece kesintisiz 4-5 saat uyurdu. Şimdi geceleri saatte bir uyanıyor, ya mama istiyor ya da sallanmadan geri uyumuyor. Düzene girmesi gerekirken bizim tam tersi olmaya başladı. Sizlerin nasıl?
Htcana Tugce33 5 ay 20 günlüğüz bizde de aynı şey olmaya başladı atak haftası da değil dişten şüpheleniyorum
Angels Tugce33 cnm bugun tam 6 aylıgız bi gece 11 buckta mams verip yatryorum sonra sabah 6 bucuga kadar ya 1 kez uyanyor yada 6 bucuga kadar kalkmyo
anayimbenana_7 Bizde aynı şekilde. Gerçi 5 aylık oğlum ama. Herkes düzelir derken 4-5 aydan sonra tam tersi düzeni bozuldu. Gece sık uyanıyor gündüz de az uyuyor 😣 akşam 8 9da yatıp sabah 9da kalkıyor diyenlere imreniyorum 🙄
EsmaninDefnesi Tugce33 ah bacım bilsem 😄 elhamdülillah Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat düzenli uyku da versin inşallah 😆
egee Tugce33 dislerdennnnn. Bizimkide öyleydi hele 4. 5. Ay gece bir yada iki kere kalkardık 9 aylik şimdi uyanıp duruyoruz gece 4 diş çıktı daha tamamlanana kadar böyle olacaksa gerçekten çok zor 🤦🏻♀️
2018istanbul Tugce33 aynen uyku düzenimiz kötü sayılmaz ama Bu ay 6 aylık olduk 2 gündür daha sık uyanıyor ben dişe yoruyorum
Caglaa Tugce33 ayy bende bende bu 6.ayda bisey varya ne. 6 ay 11 günlük bebegm bu zamana kadr aksam 8 de yatip sabah 7ye kdar hic uyanmadan uyurdu 2-3 ayliktan beri ben 12de uyandrmadan mamasni verip tekrar uykuya devam ederdi. Ama şu 1 haftadr aman Allah'ımm gece her saat başı kalkıyor 😱 emzigini verip tekrar uykuya dalıyor ama yine aynı sabah 5 e kadar böyle. 5te yeniden uykuya daliyo 7de uyanıyor 😲 Dün kontrol vardi doktor diş yok daha dedi. Derdi ne bilmiyorum. Ama gündüz uykusu gayet iyi
yildizcihan Tugce33 5 6 aylikken emme istedigi fazla oluyor. Sık emmek istiyorlar sonrasinda duzeliyor ama aynisinj yasadim😊
Snmmns Tugce33 benim hep ayni gitti geceleri hep uyuru gunduzleride toplasan 2 saat uyur daha yeni cuma gunu asimiz vardi asi oldu olalai gunduz hep dort bes saat uyuyor gunduz uyumasina ragmen gece kesintisiz uyuyor gece 11 de mama yiyor taki sabah 4 e kadar kalkmiyor de kalkip mamasini yiyor sabah saat 8 veya 7de kalkiyor